Preţuri Porsche Panamera

Porsche a lansat lista cu preţurile modelului Panamera, coupe-ul lor cu 4 uşi. Maşina va putea fi cumpărată după 19 oct 2009. Porsche oferă 3 modele: modelul de bază S, modelul cu tracţiune integrala 4s şi vârful de lancie Panamera Turbo.

Preţul modelului Porsche S începe de la 90.000 de euro şi are un motor V8 de 4.8 litri care produce 400 cp. Modelul S atinge 0-100 km în 5.2 secunde şi are viteza maximă de 280 km/h.

Porsche Panamera 4S are acelaşi V8, dar atinge 0-100 în doar 4.8 secunde datorită tracţiunii integrale. PReţul pentru versiunea cu tracţiunea integrală începe de la 95.000 de euro.

Modelul Panamera Turbo are un motor bi-turbo de 500 cp şi atinge 0-100  km/h în doar 4 secunde şi are viteza maximă de 305 km/h.

PS a;a-i că acest Porsche e unul din cele mai urâte Porsche-uri create vreodată?

Related posts:

 1. Poze si detalii Porsche Panamera Porsche Panamera este primul sedan creat de Porsche. Porsche...
 2. Poze interior Porsche Panamera Porsche Panamera arată bine, în ceea ce priveşte interiorul...
 3. Poze si video Porsche Panamera Porsche Panamera este coupe-ul cu 4 usi de la...
 4. Poze interior Porsche Panamera + cheia Porsche Panamera este una dintre cele mai asteptate masini....
 5. Aston Martin Rapide vs Porsche Panamera Dupa cum bine stitit este sezonul coupe-urilor cu 4...

 1. Mircea says:

  “PS a;a-i că acest Porsche e unul din cele mai urâte Porsche-uri create vreodată?”

  I sincerely hope you’re kiddin’…

  Daca te uiti la linia tuturor modelelor Porsche (inca de la originalul Beetle, care a fost baza tuturor) o sa vezi ca acestea respecta aceleasi linii ale caroseriei (exceptie facand 914, 924/928, 944 si 968). De ce ? Pentru simplul fapt ca este o solutie de succes.

  La gama actuala au reusit sa pastreze linia pina si la Cayenne, iar la Panamera arata parca si mai bine. Este o silueta cu care lumea nu este obisnuita, dar care - asa cum Seria 7 a lui Bangle a fost un soc la inceput - are toate ingredientele unei retete de succes: motoare puternice, portbagaj incapator, 4 locuri clar delimitate.

  Daca asta ti se pare cel mai urat Porsche, de 914 ce mai zici ?!?!

 2. andrei says:

  nu glumesc, pe bune ca mi se pare o masina urata. Doar fata si putin din spate duce a Porsche. Uita-te la ea din lateral. E un 911 inalt si gras. E ca si cum s-ar fi jucat in Photoshop cu un 911 cu effectul liquify.

  Da este spatioasa, este puternica, e un coupe cu 4 usi, dar it’s ugly

Leave a Reply

 • Visitors Online

 • Vanzari Auto Romania banner