Poze spion Opel Insignia OPC

Stim cam tot ce ne intereseaza despre Opel Insignia, dar acum inainte cu o luna de prezentarea oficiala la show-ul auto din Londra, masina a fost vazuta la teste pe circuitul Nurburgring. Totusi masina nu pare a fi o versiune normala de Insignia, masina pare a fi o varianta sportiva de performanta. Se pare ca masina este un model OPC (cel mai puternic model de la Opel/Vauxhall) si este dotata cu un V6 biturbo pe benzina.

OPC=Opel Performance Center si este grupul de tunning al companiei. De obicei modelele OPC au motoarele, suspensiile si caroseria usor schimbata fata de modelele mai putin puternice, dar si noi modele de jante.

Discurile de frana impreuna cu emblema V6 de pe spatele masinii o dau de gol, este clar ca avem de-a face cu un model sportiv. Motorul V6 inseamna ca masina are minim 260 cp, dar modelul OPC are si turbo deci se ajunge la 300 cp. Inca un indiciu foarte important este faptul ca fata este mascata, deci ascunde gurile de aerisire a motorului.

Tractiune modelului Insignia OPC va fi tractiune integrala, aceasi tractiune folosita si pe Saab 9-3 turbo X.

Sursa

Related posts:

  1. Opel Insignia în toată splendoarea ei Opel Insignia...e clar că este mult mai frumoasă decât...
  2. Opel Insignia Cei de la Opel doresc să trezească un apetit...
  3. Opel Insignia camuflată Maşina misterioasă a celor de la Opel a fost...
  4. Opel/Vauxhall Insignia hatchback Opel a făcut şi modelul hatchback de la Insignia...
  5. Opel Astra modelul 2010 Opel Astra va fi lansat la sfârşitul anului 2010-...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Leave a Reply

  • Visitors Online  • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093