Jaguar şi Land Rover s-au vândut

jag_land_rover_opt.jpg

Ştiri noi din industria auto, Tata Motors a cumpărat Jaguarul şi Land Rover-ul cu 2 miliarde $. Cel puţin aşa spun cei de la Automotive News.

Ce este foarte interesant este că Ford deja vrea să se implice activ, să discute cu angajaţii şi să-i pună la curent cu noua politică a firmei. Mi-e puţin frică de cum vor arăta noile Jaguaruri şi Land Rover-uri. Vor fi mici ca şi Tata şi pătrăţoase ca şi Ford-urile? Vom vedea cu timpul.

Related posts:

 1. Land Rover LRX Cei de la Autocar au spus in exclusivitate ca...
 2. Land Rover LRX înainte de Geneva Ce pot să spun....COnceptul Land Rover LRX. Nici nu...
 3. Detalii noul Land Rover sursa poza Cei de la Land Rover doresc sa...
 4. Jaguar F-Type Conceptul pentru Jaguar F-Type a fost la Geneva în...
 5. Tata si Mahindra doresc Hummer Hummer de vanzare, asta spuneau cei de la GM,...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

 1. Bogan P says:

  Salut, nu auzisem informatia asta. Tata sunt cei din India nu? Daca da nu pot sa cred ca Jaguar a ajuns pe mana lor. Mi-e frica sa ma gandesc ce masini or sa faca.

 2. andrei says:

  Da Tata is aia care au facut masina aia cea mai ieftina din lume, indiana. Si mie mi se pare destul de nasoala achizitia, dar Tata are bani, ei fac bani multi din masinile de constructii si super camionaele alea care au roata cat un Golf. Eu sper sa nu schimbe materialele si calitatea masinilor, doar timpul va decide daca investitia e buna sau nu.

Leave a Reply

 • Visitors Online • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093