Politia e prost

Posted by andrei On October - 22 - 2008

british police 300x236 Politia e prost

Politia e prost, dar nu doar la noi. Se pare ca si Anglia are proprii Garcea. Se pare ca politistii din Essex, au produs pagube de peste 71.000 de $ masinilor din dotare. Motivul? Intrebarea veche de cand e lumea: “benzina sau diesel?” Baietii in verde nu stiau ca masinile conduse erau diesel, asa ca ei alimentau cu benzina. Sefii s-au sesizat si au dotat masinile cu abtibilde pe care scria: “Diesel“. Nu prea a functionat asa ca

masinile au fost dotate cu mici difuzoare, care atunci cand se deschidea busonul de la rezervor spunea cu ce carburant sa alimenteze. Acum ca sa fie siguri, politia a facut ca intrarea pentru alimentare sa fie foarte subtire, astfel incat “pistolul” de alimentare de la pompele cu benzina sa nu incapa.

Dragi soferi, va sugerez ca data viitoare cand veti vedea un politist sa-l bateti pe umar si sa-i spuneti ca si in Anglia sunt politisti prosti.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Politia romana si Loganurile de 70.000 de euro Vreau sa incep cu faptul ca stiu ca nu este...
  2. S-a scumpit benzina (ieri) S-a scumpit benzina, cel puţin ieri asta se trâmbiţa pe...
  3. Un Lancer Evo de 400 cp Cei de la Mitsubishi sunt cunoscuti pentru faptul ca au...
  4. Ce ţii şi cu românii ăştia… Se ştie prea bine că românilor le place să meargă...
  5. Cât de prost trebuie să fii… Nu vreau să spun prea multe, un om inteligent care...

One Response to “Politia e prost”

  1. [...] ce ieri am vazut ca politia e prost, azi am descoperit ca si pompierii e prosti. Nu era cumva ceva regula, sa incetinesti putin in [...]

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.