Detalii noul Land Rover

sursa poza

Cei de la Land Rover doresc sa tina pasul cu lumea schimbatoare din lumea auto, asa ca vor lansa un nou model . Noul model va avea 7 locuri si va aparea in 2012. Numele de cod la masinii este ‘Project L486’ si se va baza pe platforma de la modelul Freelander. Cu toate ca masina va avea platforma de Freelander, restul va fi complet diferit, va avea propriul stil ca sa nu poata fi confundata cu Freelander.

Platforma va suferi modificari, fiind alungita pentru a avea un ampatament mai mare, lucru necesar unei masini cu 7 locuri. Noul model va consuma mai putin si va emite mai putin CO2 decat modelele anterioare de Land Rover. Masina va fi una care sa se descurce bine si pe teren accidentat fiind dotata cu optiuni precum: diferential central pentru a transmite puterea la rotile care au nevoie, ajutor la coborare, ESP si ASR.

Motoarelele vor fi 2 dieseluri de 2.0 si 2.2 litri, iar cutiile disponibile vor cele manuale, automate si cele automate cu dublu-ambreiaj. Land Rover va folosi acelasi sistem de dublu-ambreiaj Getrag.

Related posts:

  1. Land Rover LRX Cei de la Autocar au spus in exclusivitate ca...
  2. Land Rover LRX înainte de Geneva Ce pot să spun....COnceptul Land Rover LRX. Nici nu...
  3. Jaguar şi Land Rover s-au vândut Ştiri noi din industria auto, Tata Motors a cumpărat...
  4. Range Rover Sport 2009 Nu pot spune că ar fi noul Range Rover...
  5. BMW X7 Nu mai stiu cati oameni mai tin minte dorinta...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Leave a Reply

  • Visitors Online  • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093