Peugeot face legea la Le Mans

Posted by andrei On June - 13 - 2008

peugeot le mans Peugeot face legea la Le Mans

Se apropie cursa Le mans, calificarile au avut loc, rezultatele acestor sunt destul de impresionante, se pare ca Peugeot face legea la Le Mans. Masinile Peugeot au iesit pe primele 3 locuri la calificare, fiind urmate de R10 de la Audi.

Toata lumea stie ca masinile Peugeot si Audi sunt cele mai bune de la Le Mans, dar nimeni nu se astepta ca Peugeot sa intreaca vechiul record de pista cu 7,5 secunde. Totusi calificarile sunt calificari, iar cursa este cursa. Toata lumea stie ca Audi a facut legea la Le Mans in ultimii ani, dar nici Peugeot nu s-a mai descurcat niciodata atat de bine.

Se pare ca totul se va reduce la fiabilitate, fiindca deja stim ca masinile sunt foarte rapide, ne-am dat seama chiar si datorita accidentelor. Motorul Hdi de la Peugeot face ravagii la Le Mans si se pare ca ofera o sansa buna echipei de a castiga cursa de anul acesta, primele 3 locuri de la calificare nu sunt de lepadat.

Popularity: 2% [?]

Related posts:

  1. Video accident Le Mans In 2 saptamani incepe cursa de la Le Mans, ma...
  2. Peugeot 407 face facelift Peugeot 407 face facelift pentru noile modele, dar se pare...
  3. Video accident la Le Mans Le Mans pare a fi un loc periculos, mai ales...
  4. Peugeot 308 HDi 110 intră în Cartea Recordurilor Guinness pe anul 2009 Peugeot 308 HDi 110 intră în Cartea Recordurilor Guinness pe...
  5. Kimi Raikkonen face legea Mai jos este clasamentul pentru a 2 serie de pregătire:...

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.