Dacia Duster va concura la Pikes Peak

Posted by andrei On May - 19 - 2011

dacia duster pikes peak 2 193x133 Dacia Duster va concura la Pikes PeakDacia Duster nu se lasa si vrea sa se evidentieze in lumea buna a masinilor de performanta. Dupa ce a facut o figura extrem de buna la Trofeul Andros, Renault doreste sa participe si la concursul Pikes Peak, una dintre cele mai solicitante si rapide curse din circuitul FIA.

In imaginile de mai jos este prezentat Dusterul Pikes Peak, un model de 850 CP (V6 de 3.6 litri imprumutat de la Nissan GT-R) care va incerca sa parcurga 20 km de macadam si asfalt in mai putin de 10 minute. Pare usor, dar nu e. Cu toate ca sunt doar 20 km, asta implica urcarea pe un traseu cu o diferenta de nivel de 1440 m altitudine si in jur de 156 de viraje.

Cel mai rapid a fost un japonez, Nobuhiro Tajimaa reusit la bordul unui Suzuki SX4 sa urce in 10 minute si 1 secunda. Cursa va avea loc pe 26 iunie. Imi place ca Renault duce o campanie foarte buna de promovare a Duster-ului, chiar daca nimeni din SUA nu a auzit de Dacia Duster.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Poze Conceptul Dacia Duster Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Geneva noul...
  2. Salonul Auto de la Geneva: Poze Dacia Duster live Dacia Duster a fost prezentat oficial la Salonul Auto de...
  3. Video si poze Dacia Duster, SUV-ul Dacia Au aparut primele poze oficiale ale CUV-ului Dacia Duster. Practic...
  4. Dacia Duster are doar 3 stele Euro NCAP Dacia Duster a primit doar 3 stele Euro NCAP. Dupa...
  5. Dacia Duster, un teaser ieftin Dacia a lansat pe net un teaser al CUV-ului (crossover)...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.