Volkswagen si Hyundai sunt interesati de Opel

Posted by andrei On July - 22 - 2011

opel cumparat de volkswagen 193x133 Volkswagen si Hyundai sunt interesati de OpelSurse din Germania indica faptul ca Volkswagen ar fi interesat sa cumpere compania germania Opel. Asta ar fi un contraatac lansatcelor de la Hyundai, care la randul lor si-au aratat interesul. Se pare ca GM ar fi  refuzat oferta Volkswagen, din cauza ca ar fi fost prea mica.

Asa cum le sade bine unor oficiali, atat Volkswagen, cat si Opel au declarat ca sunt pure speculatii. Sincer sa fiu, sunt sanse sa fie totusi adevarate seculatiile acestea. Volkswagen vrea sa cumpere cam tot ce inseamna producatori pe val, mai ales ca nu le-a iesit faza cu Alfa Romeo, iaranul 2015 se apropie cu repeziciune.

Daca va intrebati care-i treaba cu acel an, va explic acum. Volkswagen a declarat ca vrea sa fie cel mai mare producator auto pana atunci si incetul cu incetul se apropie de acest scop. Eu unul nu as vrea un Opel facut de Volkswagen, parca si-ar pierde din farmec, mai ales ca Opel a realizat niste masini cu totul deosebite in ultimii ani, vezi Opel Insignia, noul Opel Astra si Corsa.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Opel Insignia, acum cu motor de 1.4 litri Opel Insignia, unul dintre cele mai reusite modele ale germanilor...
  2. Opel pregateste un Mini killer Jurnalistii de la AutoExpress au declarat ca Opel pregateste un...
  3. Ford Focus vs Opel Astra vs Volkswagen Golf Clasa hatchback-urilor compacte arata din ce in ce mai bine,...
  4. Noul Opel Zafira se prezinta inainte de Frankfurt Opel a lansat primele poze oficiale cu versiunea de serie...
  5. Noul Opel Astra GTC se prezinta inainte de Frankfurt Noul Opel Astra GTC a debutat online inainte de prezentarea...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.