Noul Opel Zafira se prezinta inainte de Frankfurt

Posted by andrei On May - 18 - 2011

opel zafira 9 193x133 Noul Opel Zafira se prezinta inainte de FrankfurtOpel a lansat primele poze oficiale cu versiunea de serie a modelului Zafira. Istoria acestui monovolum de familie a inceput in 1999, Opel lansand o a doua generatie in 2005, iar acum a venit randul unei noi generatii. Noul Opel Zafira va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt in septembrie.

Noul Opel Zafira are un design mult mai bine realizat decat vechile generatii, a imprumutat partea frontala a modelului electric Ampera, iar interiorul se apropie tot mai mult de segmentul premium. Zafira are trei randuri de scaune, dar asa cum este de obicei, cele doua locuri din “portbagaj” sunt incapatoare doar pentru copii.

Partea buna e ca al doilea rand de scaune poate fi configurat cum doreste fiecare, astfel ca poti sa culisezi scaunele in fata, in spate, lateral sau poti face ca scaunul din mijloc sa devina o mica masuta. Portbagajul este mai mare cu 65 litri comparativ cu actualul model, avand un spatiu total de 710 litri cu cele doua scaune din spate rabatate. Daca rabatezi toate scaunele din spate, volumul spatiului creste pana la 1.860 litri.

In ceea ce priveste propulsoarele, noul Zafira sta destul de bine, Opel scoate la bataie trei versiuni a propulsorului 2.0 CDTI , de 110, 130 si 165 CP. Daca doresti o motorizare pe benzina, poti opta pentru propulsorul 1.4 Ecotec de 120, respectiv 140 CP. Toate propulsoarele vor fi disponibile si cu tehnologia Start and Stop. Germanii vor oferi in scurt timp si versiuni care vor functiona pe GPL, o versiune EcoFlex si un nou propulsor pe benzina.

Opel ofera o veste buna celor care nu-si permit noul Zafira, germanii au decis sa continue productia modelului actual, acesta avand un pret semnificativ mai mic. Personal imi plac modelele Opel, au un design tot mai reusit, interioare de o calitate mai mult decat satisfacatoare si propulsoare eficiente. Cred ca daca ar fi sa imi iau o masina de familie mi-ar fi greu sa aleg intre Volkswagen Sharan, Opel Zafira si Ford Galaxy.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Noul Opel Zafira se prezinta inainte de Geneva Opel a creat un video nereusit in care unul dintre...
  2. Conceptul Opel Zafira Tourer prezentat inainte de Geneva Opel a lansat o noua serie de imagini cu noul...
  3. Poze exclusive, noul Opel Astra Acesta este noul Opel Astra. Maşina arată pur şi simplu...
  4. Noul Opel Astra GTC spionat Noul Opel Astra GTC a aparut pe pagina oficiala de...
  5. Noul Opel Corsa OPC Nurburgring Edition, un Corsa mai deosebit Opel a lansat o serie limitata a modelului Corsa OPC,...

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.