opel corsa opc 1 193x133 Noul Opel Corsa OPC Nurburgring Edition, un Corsa mai deosebitOpel a lansat o serie limitata a modelului Corsa OPC, noul Corsa de performanta este practic un tribut adus celebrului circuit de la Nurburgring. Modelul sportiv este dotat cu un propulsor de 1.6 litri capabil sa dezvolte 210 CP, cu 18 CP mai mult decat OPC-ul standard.

Cuplul a fost de asemenea marit la 250 Nm, ajungand pana la 280 Nm atunci cand este activata optiunea overboost. Aceasta imbunatatire a performantei se datoreaza imbunatatirii ECU-ului, a sistemului de evacuare si a sistemului turbo. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 6.8 secunde, iar viteza maxima este de 230 km/h.

Pretul micutei sportive este de 27.650 euro, Opel declarand ca va produce doar 500 de unitati. Sincer sa fiu, pretul mi se pare pur si simplu ridicol, cum sa dai asa gramada de bani pe o masinuta de 210 CP? Arata bine, accelereaza de-ti sar creierii si cantareste cat un sac de cartofi, dar de banii aia iti iei o masina premium spatioasa si mai buna pentru drumurile noastre.

[Gallery not found]

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Opel Corsa ne cheama la Porti Deschise Opel Romania spune clar si raspicat: 25-26 martie Porti Deschise...
  2. Opel pregateste un Mini killer Jurnalistii de la AutoExpress au declarat ca Opel pregateste un...
  3. Noul Opel Astra GTC spionat Noul Opel Astra GTC a aparut pe pagina oficiala de...
  4. Noul Opel Astra Noul Opel Astra a fost văzut la centrul Chrysler din...
  5. Poze exclusive, noul Opel Astra Acesta este noul Opel Astra. Maşina arată pur şi simplu...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.