Reclamele Dacia Duster ataca statutul social german

Posted by andrei On May - 23 - 2011

reclama dacia duster 193x133 Reclamele Dacia Duster ataca statutul social germanSau cel putin asa ne place noua sa credem. Nemtii nu prea au treaba cu statutul social, am vazut neamt care si-a luat Toyota fiindca era mai dotata si mai ieftina decat un Volkswagen, am vazut neamt care avea in garaj 3 Mercedes-uri, dar a avut si un Golf 5 fiindca e o masina buna, am vazut un german care si-a cumparat ca si a doua masina un Dacia Logan MCV, fiindca era fix ce avea nevoie pentru banii pe care era dispus sa-i investeasca.

Asta cu statutul social bazat pe masina nu prea e german, e mai latin, poate chiar mai romanesc. Imi plac toate cele trei reclame care promoveaza ideea ca si Dusterul poate fi k, ma rog, raportat la banii pe care-i investesti. Nu va merge in offroad ca si un Defender, nu va fi la fel de cool ca si un Audi R8, dar e ieftin (apropo sunt tari unde e cu 2 mii euro mai ieftin ca la noi) si e numai bun de o a doua masina.

Voua cum vi se par reclamele astea? Eu zic ca ar merita introduse si la noi, ca prea stiu oamenii doar de Audi, Volkswagen si BMW, chiar daca mananca paine cu untura.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Video si poze Dacia Duster, SUV-ul Dacia Au aparut primele poze oficiale ale CUV-ului Dacia Duster. Practic...
  2. Dacia Duster va concura la Pikes Peak Dacia Duster nu se lasa si vrea sa se evidentieze...
  3. Poze Conceptul Dacia Duster Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Geneva noul...
  4. Dacia Duster are doar 3 stele Euro NCAP Dacia Duster a primit doar 3 stele Euro NCAP. Dupa...
  5. Salonul Auto de la Geneva: Poze Dacia Duster live Dacia Duster a fost prezentat oficial la Salonul Auto de...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.