Cel mai fierbinte Fiat 500 este realizat de Gucci

Posted by andrei On May - 19 - 2011

fiat 500 by gucci 5 193x133 Cel mai fierbinte Fiat 500 este realizat de GucciPentru mine Gucci nu inseamna nimic, nu am nici tricou, nici ochelari de soare cu celebra sigla. Sunt totusi unii, oameni trendy, ce mai, oameni care vor sa fie cool si sa aiba cele mai deosebite masini, femei, haine etc. Cred ca pentru astfel de oameni s-a creat si editia limitata Fiat 500 by Gucci.

Singurele diferente sunt de ordin estetic, exteriorul vine pe alb sau pe negru, iar interiorul este unul relativ luxos, cel putin pentru o masina care oricum costa o caruta de bani. Noul Fiat 500 by Gucci costa 17.000 euro si din vara va fi disponibil si pe la noi.

Hai sa lasam putin masina la o parte si sa va spun ce va intereseaza de fapt, blonda de langa micutul Fiat 500 se numeste Natalya Sergeyevna Polevshchikova, este rusoaica si cu asta cred ca am spus tot.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Fiat 500 cabrio există Fiat 500 cabrio există, cel puţin asta spune Roberto Giolito...
  2. Fiat 500 decapotabil Fiat a anunţat că va lansa în martie la Salonul...
  3. Noul Fiat Freemont va debuta la Geneva Noul Fiat Freemont este o combinatie de MPV si un...
  4. Masina clasica a zilei: Fiat 500 C Giardiniera Belvedere Fiat 500 C Giardiniera Belvedere este o masina clasica a...
  5. Fiat 500 Abarth Nu ştiu câţi îşi amintesc de modelul vechi de Fiat...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.