Noul Subaru Impreza a debutat la New York

Posted by andrei On April - 21 - 2011

noul subaru impreza 1 193x133 Noul Subaru Impreza a debutat la New YorkSubaru a lansat la Salonul Auto de la New York noul Impreza. Modelul nipon a fost complet schimbat, designul fiind complet modificat comparativ cu actuala generatie, si nu o spun neaparat in sensul bun al cuvantului. Multi fani ar fi de acord cu mine cand spun ca pare o masina monotona, nu iese cu nimic in evidenta.

Noul Subaru Impreza se lauda cu propulsoare mai eficiente, dotari noi si materiale de calitate superioara si cam atat. Propulsorul de 2.000 cmc dezvolta o putere maxima de 150 CP si consuma aproape 9 litri in oras si 6.5 litri in afara urbei. Cei cu buzunarul mai mic pot astepta noul propulsorul boxer de 1.6 litri.

Dotarile sunt relativ decente, scaune fata incalzite, sistem multimedia cu ecran de 6.1 inch, clima automata si faruri adaptive. Materialele sunt de cea mai buna calitate, desi mie personal mi se pare ca pielea respectiva arata destul de nasol, la prima vedere nu-mi spune ca ar fi calitatea noilor modele lansate in 2011. Noul Subaru Impreza va fi disponibil in versiune hatchback, sedan si break si va fi disponil pana la sfarsitul anului.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Subaru Impreza WRC 2008 la Raliul Acropolis Noul Subaru Impreza WRC 2008 îşi va face apariţia la...
  2. Poze si informatii Subaru Impreza WRX 2009 Acest articol este cu o mica intarziere deoarece ieri s-a...
  3. Salonul Auto de la New York:noul Subaru Outback Subaru Outback este practic un Subaru Legacy pregătit pentru offroad....
  4. Mitsubishi Evo X vs Subaru Impreza STI Nu a fost uşor să găsesc un video relevant, dar...
  5. Forester si Impreza primesc boxer(i) diesel S-ar putea sa fiu ceva clarvazator, altfel nu-mi pot explica....

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.