Un prost norocos

Posted by andrei On June - 23 - 2011

sofer prost 193x133 Un prost norocosUneori prostia te costa, iar alteori norocul iti surade si reusesti sa eviti o serie de masini si sa nu patesti nimic. Trebuie sa recunosc ca uneori mai spun “a meritat-o”, nu de alta, dar sunt tot mai multi soferi idioti prin tara. Sunt o gramada de idioti care pun viata celorlalti in pericol din cauza imbecilitatii lor.

Actiunea din video-ul de mai jos are loc in Rusia, iar soferul Cielo-ului se pare ca este mult prea grabit, iar atsa era sa-l coste scump. Un astfel de sofer ar merita felicitat ca a reusit sa evite accidentul, iar apoi batut crunt fiindca este un idiot.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Cateodata prostia doare, si doare rau Dragile noastre soferite au fost mereu tinta unor atacuri dure...
  2. Politia e prost Politia e prost, dar nu doar la noi. Se pare...
  3. Cine e mai prost? Care e mai prost? Această întrebare existenţială se repetă în...
  4. Cât de prost trebuie să fii… Nu vreau să spun prea multe, un om inteligent care...
  5. Cel mai norocos om din lume Accidentul de mai jos a avut loc în Turcia. Şoferul...

One Response to “Un prost norocos”

  1. N-a evitat nimic. L-a evitat pe el ghinionul. Ceea ce s-a intamplat nu se numeste evitare ci iesirea spatelui in derapaj. Daca era sofer adevarat evita derapajul piscand putin acceleratia. Dar e cale lunga pana acolo.

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.