Noul Subaru Impreza WRC 2008 la Raliul Acropolis

Posted by andrei On May - 20 - 2008

Noul Subaru Impreza WRC 2008 îşi va face apariţia la Raliul Acropolis din Grecia. Se pare că maşina va apărea pe circuit mai repede decât era prevăzut, dar cei de la Subaru spun că acest lucru este datorat faptului că vor să devină cât mai competitivi înainte de terminarea sezonului.

Noul hatchback de la Subaru va fi un sprijin important pentru Petter Solberg and Chris Atkinson, deoarece noul Impreza este mai rapid, mai stabil şi să fim serioşi este o tehnologie nouă care tot timpul face diferenţa între 2 maşini. Maşina va fi folosită la Raliul Acropolis care va dura între 29 mai şi 1 iunie.

Echipa este foarte bucuroasă de reuşita lor de a lansa maşina înainte de termen, maşina trebuie lansată cândva pe la sfârşitul campionatului, dar această noutate este binevenită. Sunt Sigur că Sebastien Loeb se gândeşte acum: ” eu de ce nu am o maşină nouă?” Sunt sigur că băieţii de la Subaru vor câştiga câteva minute preţioase pe parcursul acestui campionat datorită noului Subaru Impreza.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Mitsubishi Evo X vs Subaru Impreza STI Nu a fost uşor să găsesc un video relevant, dar...
  2. Subaru trece la 7 locuri prin Subaru Exiga Subaru trece la 7 locuri prin noul model Subaru Exiga....
  3. Subaru trece pe electric (R1) Se pare că Subaru pe lângă faptul că a trecut...
  4. Un Subaru Forester (mai) ieftin Oare câţi oameni nu visează să aibă un Subaru? Mai...
  5. A apărut noul motor boxer de la Subaru…ah da Şi noul Outback şi Legacy Sunt importante şi maşinile ,respectiv noile Legacy şi Outback de...

One Response to “Noul Subaru Impreza WRC 2008 la Raliul Acropolis”

  1. [...] după lansarea Subaru WRC 2008 lumea avea mari aşteptări de la echipa WRC Subaru, dar şi de la etter Solberg. Raliul Acropolis [...]

Leave a Reply