Statul va inapoia banii pe taxa de inmatriculare

Posted by andrei On April - 20 - 2011

trafic 193x133 Statul va inapoia banii pe taxa de inmatriculareTrebuie sa-i inapoieze, dar nu se stie cand sau daca o va face. Totul a inceput cu o instanta din Sibiu care i-a intrebat prieteneste pe baietii din Europa, cu privire la un caz care era pe rol. Sefii europeni au spus ca “pagubitul”, ca doar asa se numeste un cetatean roman in ziua de azi, are dreptul la despagubire.

Drept de cauza au cateva zeci de mii de romani care si-au inmatriculat masinile din 2008 incoace. Statul ar trebui sa restituiasca toate taxele de inmatriculare, chiar si cei care au pierdut, cel putin asta spun mai marii Europei.

Stau si ma gandesc cum se vor scoate de la plata, fiindca mai mult ca sigur ca se vor scoate cumva. Primul care va suferi va fi programul Rabla, program care in mare masura a fost finantat de incasarile luate pentru prima inmatriculare.

Nu vreau sa fiu pesimist, dar slabe sanse sa se restituie banii la nivel national, au mai fraierit Comisia Europeana pana acum, o vor face-o din nou. Cert e ca sunt foarte curios cum vor reusi de aceasta data.

Sursa

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Update la taxa de poluare, taxa auto, taxa de inmatriculare, taxa pe aer… Ca şi o taxă, care nu ar fi taxă dacă...
  2. Taxa de prima inmatriculare este ilegala Cel putin asta spun oficialii de la Luxemburg. A inceput...
  3. Noutăţi taxa de poluare/primă înmatriculare Se complică lucruri în ceea ce priveşte taxa de primă...
  4. Cum să recuperezi taxa de înmatriculare “Primul pas este inregistrarea unei petitii la Directia Generala de...
  5. Noutăţi taxa de înmatriculare Update: taxa va fi doar una dublată şi nu triplată...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.