VIDEO: Noul Citroen DS5

Posted by andrei On June - 26 - 2011

noul citroen ds5 193x133 VIDEO: Noul Citroen DS5Noul Citroen DS5 se alatura fratilor mai mici DS3 si DS4, familia premium DS devenind tot mai mare. Asa cum a fost in cazul modelelor DS3 si DS4, noul Citroen DS5 este realizat pe baza actualului C5, dar cu un design mai dinamic si cu o garda la sol marita. Modelele DS sunt un derivat a cunoscutelor Citroen C3 si C4, iar cu timpul vor crea propriul brand, diferit de cel Citroen.

Citroen a declarat ca noul DS5 este o combinatie intre break, MPV si sedan, oferind ce-i mai bun din cele trei lumi. Designul exterior este mai sportiv si mai dinamic, in timp ce interiorul este o combinatie intre premium si abstract. Motorizarile noului model vor fi in mare identice cu cele a modelului C5, noul DS5 urmand sa primeasca si o motorizare hibrida de 200 CP si tractiune integrala.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Noul Citroen DS5 debuteaza la Shanghai Noul Citroen DS5 este cel mai mare model din gama...
  2. Fifth Gear testeaza noul Citroen DS4 Pentru cei care nu sunt familiarizati cu noua familie DS,...
  3. Citroen 2 CV revine Mai tineti minte Citroen 2CV? Am mai vazut si pe...
  4. Poze si video cu noul Citroen GT Citroen ne tachineaza in continuare cu poze si acuma recent...
  5. Citroen C5-primul Citroen german Noul Citroen C5 este primul Citroen care mă atrage cu...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.