Noul Mazda CX-5 se prezinta

Posted by andrei On August - 3 - 2011

noul mazda cx 5 4 193x133 Noul Mazda CX 5 se prezintaNoul Mazda CX-5 este primul model realizat de japonezi, in liniile noului design “Kodo-Soul of Motion”. Noile linii au fost vazute anii trecuti pe diferite concepte, iar incepand cu anul viitor, il vom putea vedea si in showroom-uile Mazda.

Noul CX-5 va debuta oficial la Salonul Auto de la Frankfurt in septembrie. Noul model Mazda iese in evidenta prin partea frontala mai proeminenta si designul dinamic. Nu stiu de ce insa, parca ma duce cu gandul la o combinatie de Chevrolet Captiva si Mitsubishi ASX.

Daca tot vorbim de premiere in curtea Mazda, noul CX-5 este primul model care beneficiaza de intreaga gama de propulsoare SkyActiv. Modelele europene vor fi disponibile cu propulsorul SkyActiv-G de 2.0 litri benzina si SkyActiv-D de 2.2 litri (diesel). Cel din urma vine in doua versiuni, Standard si High Power.

Sincer sa fiu nu prea inteleg  ce tot fac baietii de la Mazda. Intr-adevar au creat niste propulsoare geniale, aici ma refer la noile SkyActiv, dar parca ar putea opta pentru un design mai agresiv. Prea mi se pare ca se pierd printre celelelate masini. Sunt curios cum va arata noul Mazda CX-5 in carne si oase.

 

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Mazda va lansa noul Mazda 3 Dupa ce noul Mazda 6 face zoom-zoom pe soselele din...
  2. Noul Mazda2 facelift va consuma 3.3 litri/100 km Noul Mazda2 facelift vine cu o serie de mici modificari...
  3. Mazda 3 hatchback Aceasta este cea mai zambitoare masina de la Mazda fiindca...
  4. Salonul Auto de la Geneva: Mazda CX 7 Mazda CX 7 nu este deloc o maşină nouă, dar...
  5. Noul motor Mazda Mazda a prezentat noul sistem de pornire-oprire a motorului. Acest...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.