Noul motor Mazda

Posted by andrei On September - 10 - 2008

motor mazda 300x141 Noul motor Mazda

Mazda a prezentat noul sistem de pornire-oprire a motorului. Acest nou tip de pornire inseamna o imbunatatire a consumului cu 10% si a renuntat la vechiul sistem care folosea un electromotor. Noul sistem foloseste doar injectia dierecta si combustia pentru a porni motorul.

Ideea sistemului e ca la oprire motorul opreste pistoanele in pozitia optima pentru o repornire. Astfel la pornire este introdus combustibilul si este folosita doar combustia pentru a intoarce motorul. Prin folosirea acestui nou tip de motor, se poate reporni masina in doar 0.35 de secunde.

Exista totusi si anumite cerinte, motorul trebuie sa fie pe benzina si sa foloseasca o cutie de viteza automata. Sistemul Smart Idle Stop System este diponibil din 2009.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. A apărut noul motor boxer de la Subaru…ah da Şi noul Outback şi Legacy Sunt importante şi maşinile ,respectiv noile Legacy şi Outback de...
  2. Mazda RX-8 primeste garantie mare Maza RX-8 primeste garantie mare si este vorba de motorul...
  3. Pretul oficial noul Mazda 6 Nu a trebuit sa treaca mult timp de la aparitia...
  4. Cel mai bun motor Premiul se numeşte International Engine of the Year Award. Practic...
  5. Modelul Mazda 3 cu 4 usi la L.A. Dupa ce au lansat modelul Mazda 6, s-au gandit sa...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.