O scot si eu la drum intins

Posted by andrei On August - 1 - 2008

Da, este vorba de tanara mea Dacia de 19 ani. Nu credeam ca va mai prinde ea ziua s-o scot in oras din oras, dar uite ca din criza majora de masini, trebuie sa merg cu ea pana la tara. De obicei o folosesc doar prin oras, pentru chestii de graba sau urgente, dar acum familia are nevoie de ea, trebuie s-o scot la drum intins si sa merg pana in sat. Satul e undeva la 60 de km, deci azi va face 120 de km extra-urban.  Daca nu apar la stiri inseamna ca am ajuns cu bine acasa diseara.

Sincer nu prea am eu treaba cu industria automobilistica romana, dar nu inteleg de ce nu au mai putut pune o viteza pe masina asta, asa greu le era oare? Oricum va fi un drum foarte interesant zic eu, sper sa nu patesc totusi ca si Arhi, dar macar o sa am si eu despre ce sa scriu nu? Oricum sper sa ne vedem cu bine si ca nu faca minuni masina pe drum.

Later edit: “calatoria” a fost anulata datorita rezolvarii crizei de masini, dar ca sa nu-mi fie tristetea mare am fost nevoit sa ma plimb prin oras cateva ore. Un sfat, daca aveti masina fara AC va sugerez sa nu iesiti afara pana dupa ora 5-6, nu de alta, dar e moarte la volan. Oricum multumesc celor care si-au inaltat rugaciuni pentru mica mea “calatorie”, cred ca e mai bine asa.

Related posts:

 1. Ce masina sa cumpar de 7500 de euro? Ford Fiesta TDCI Am vorbit putin si de masini mai mari, acum...
 2. Ce maşină să cumpăr? Renault Megane Sedan Ce maşină să cumpăr revine cu un Renault Megane...
 3. Drumurile noastre toate În timp ce românii luptă cu gropile din drum,...
 4. Pregatiri de iarna: 10 lucruri de facut Dupa cum bine ati observat vine iarna, frigul deja...

6 Responses to “O scot si eu la drum intins”

 1. Carcotasu says:

  Bafta ! Daca apari la stiri promit ca te pun la mine pe blog. :)

 2. id says:

  Daca iei amenda pentru viteza te pun eu la mine pe blog :P

 3. brontozaurel says:

  drum bun! la propriu! pentru ca pe unele drumuri de la tara exista riscul sa incepi sa te trezesti ca incepe sa ti se dezintegreze Dacia in cazul in care si ea e asa “tanara”… am eu ceva amintiri de acum 15 ani cand tati si-a agatat si mai tarziu si-a pierdut toba pe un drum folosit numai de vaci :) (Dacie din ‘88 sau ‘89)

 4. Sabotor says:

  Mai, proiectul Daciei e de prin ‘60, cand era normala cutia cu 4 viteze…. :)

 5. andrei says:

  @Brontozaurel, la mine in sat e relativ bun drumul, dar noah cum trip-ul a fost anulat, o sa-l vad din alta masina sambata viitoare

  @Sabotor, hai mai da-o incolo de treaba, ca eu am prins fix ultima generatie de 4 gears, bine ca dupa a mea or putut face cu 5 :))

Leave a Reply