Ferrari este inca in cursa pentru titlu

Seful scuderiei italiene, Stefano Domenicali, a declarat ca inca nu este decis campionatul, cu toate ca cei de la McLaren sunt intr-o forma de zile mari. Acesta a declarat ca Ferrari este inca pe pozitii si poate deciderezultatul campionatului mondial de Formula 1. Stefano nu este descurajt nici de cursa de la Silverstone, dar nici de rezultatele foarte bune scoase de McLaren in pregatirile de la Hockenheim.

Stefano a spus ca este prea stransa cursa pentru a se putea decide un castigator. Cei de la Ferrari atrag atentia si asupra echipei BMW care stau si ei bine in clasamente si dupa spusele lui Stefano, Kubica este intr-o forma in care ar putea face probleme atat echipei Ferrari cat si celor de la McLaren.

Felipe Massa a declarat ca trebuie sa fie mai atenti la greselile din timpul cursei, greseli care ii pot costa puncte importante.

Eu cred ca acesta este farmecul unei curse, sa fie foarte stransa, daca ar fi deja un castigator sigur, Formula 1 nu ar mai avea farmec, vom trai si vom vedea, normal ca BMW sa faca o figura buna prin Kubica, dar si Hamilton se misca foarte bine.

Related posts:

 1. Ferrari încrezători sau orgolioşi? Ferrai sunt încrezători sau orgolioşi? Mă refer la echipa...
 2. Ferrari e pe spate Se pare că Ferrari nu a dus-o prea bine...
 3. Grand Prix-ul din Singapore=dezastru pentru Ferrari Grand Prix-ul din Singapore a fost un dezastru pentru...
 4. Kimi Raikkonen este optimist Kimi Raikkonen este foarte optimist în ceea ce-i priveşte...
 5. Ferrari FXX este succesorul lui Enzo Ferrari FXX este succesorul faimosului şi scumpului Ferrari Enzo....

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

 1. t1tus says:

  sincer nu cred ca o sa mai ia ferrari anu asta, merita mai mult mercedes, si`asa hamillton o pierdut titlu’ in ultimu cursa sezonu trecut la debutul lui in F1, deci merita un titlu

 2. andrei says:

  si eu tin cu Hamilton, dar Ferrari are piloti foarte experimentati

Leave a Reply

 • Visitors Online • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093