Ferrari e pe spate

1205749094.jpg

Se pare că Ferrari nu a dus-o prea bine anul acesta în Australia. Stefano Domenicali, de la Ferrari spune că de vină sunt atât piloţii cât şi maşinile care s-au defectat.

Se pare că vina piloţilor este atribuită faptului că nu au putut ocupa poziţii bune la calificare şi datorită faptului că au ieşit din deocor. Stefano spune că trebuie mai multă atenţie şi mai multă concentrare din partea piloţilor, dar şi o stabilitate tehnică a maşinilor. Maşinile Ferrari au cedat relativ uşor în cursa din Australia aşa că cei doi şoferi au trebuit să abandoneze cursa.

Stefano a sous că maşina trebuie analizată temeinic. Ştie că motorul a fost de vină de data aceasta, dar trebuie verificate şi cutia de viteze şi MES(ECU standard). Vina lui Raikkonen este că a ieşit o dată din decor şi acea mică piruetă. Stefano spune că “un pilot trebuie să atace constant şi se pare că Finn a făcut lucrul acesta, atâta tot că nu a fost de ajuns azi”.

Lăsaţi băieţi, mai mult succes data viitoare

4 Comments on “Ferrari e pe spate”


  • Taci ma, ce ai cu Ferrari? Mie imi plac baietii, las’ sa vezi tu dupac e isi repara masinile :)


  • Pai au probleme mari cu fiabilitatea. Atat la soferi cat si la masini muahaha :P


  • Tu ai citit ce-ai scris? Propozitii simple de clasa a 2-a. Domenicali a zis. “Finn” a facut. Greseala i se atribuie faptului datorita intamplarii careia a iesit “din” decor. Deci el mergea doar in decor.. sau asa am inteles eu citind. :)
    Mai multa atentie.
    Bafta!


  • Eu zic ca ar trebui sa citestiu tu mai atent inainte sa comentezi doar ca sa te afli in treaba :)

Leave a Reply

Name (required)

Mail (will not be published) (required)

Website