Ferrari încrezători sau orgolioşi?

Ferrai sunt încrezători sau orgolioşi? Mă refer la echipa de Formula 1, spun asta deoarece Stefano Domenicali a declarat că este încrezător că Ferrari se va descurca bine şi la Grand Prix-ul din Canada, mai ales că s-a ţinut bine şi în Monaco.

Stefano Domenicali spune că sunt mult mai bine pregătiţi decât anul trecut şi că piloţiii sunt în formă. Cu toate că le-a fost destul de greu să menţină ritmul la Monaco, poziţionarea lor relativ bună a fost un imbold pentru a le demonstra că se pot descurca bine pe circuite diferite.

Acesta a mai declarat că Massa ar fi câştigat cursa de la Monaco dacă strategia aleasă ar fi fost bună. Cam aspru este, oare cui i-a dat în freză cu declaraţia asta? Este totuşi interesant să vezi echipele cum declară toate înaintea fiecărei curse că sunt siguri pe victoriile lor şi că se vor descurca foarte bine şi alte bla bla-uri, iar când nu se întâmpla aşa dau vina pe pneurile alese sau pe strategie.

Ferrari se poziţionează bine la clasamnetul general datorită faptului că au câştigat 4 din 6 curse.

Related posts:

 1. Kimi Raikkonen cel mai rapid la pregătirile de la Monaco Kimi Raikkonen cel mai bun la pregătirile de la...
 2. Ferrari este inca in cursa pentru titlu Seful scuderiei italiene, Stefano Domenicali, a declarat ca inca...
 3. Ferrari e pe spate Se pare că Ferrari nu a dus-o prea bine...
 4. Kimi Raikkonen este optimist Kimi Raikkonen este foarte optimist în ceea ce-i priveşte...
 5. Massa si Raikkonen la Ferrari in 2009 Seful de la Ferrari, Luca di Montezemol, a fost...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

 1. Ionut says:

  Depinde ce intelegi tu prin ‘mai bine pregatiti decat anul trecut’ si ce au vrut ei sa spuna. Poti fi mai rapid cu 1 zecime pe fiecare viraj, sau cu 3 zecimi pe fiecare viraj, comparativ cu anul trecut. In ambele cazuri, este un progres, de aceea nu se stie exact ce-au vrut ei sa spuna cu asta. La Monaco s-a intamplat sa dea rezultate noua abordare a setup-ului, dar la fel de bine ar putea sa nu mai tina figura si la Montreal. Si asta pentru ca circuitele sunt total diferite si desgur, nu ma refer aici la layout, ci mai degraba la acele vibratoare din sicane. Ramane de vazut ce va fi, dar nu e nimeni orgolios, au spus in inainte de Monaco ca vor fi competitivi si au fost. Ca o parere proprie, cred ca Ferrari va castiga.

 2. andrei says:

  adevarul este ca ferrari se descurca foarte bine, dar Hamilton este in forma optima s-ar putea sa faca o figura buna campionatu asta, se misca din ce in ce mai bine si a prins si curaj

Leave a Reply

 • Visitors Online • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093