Ferrari FXX este succesorul lui Enzo

Ferrari FXX este succesorul faimosului şi scumpului Ferrari Enzo. După cum se vede şi din imagine Ferrari Fxx este o supermaşină care a împrumutat câte puţin atât de la Ferrari F40, F50 cât şi Ferrari Enzo.

Ştiu că FXX nu este ceva nou, dar este ceva diferit de această dată fiindcă a fost spionată undeva în apropierea fabricii din Maranello. Maşina esti acoperită cu o caroserie tipică de Enzo, dar tehnologia de sub această carapace  este o tehnologie de ultimă oră dezvoltat de cei de la  Ferrari. Noua tehnologie va fi implementată şi în noile maşini de stradă a  scuderiei roşii.

Maşina a fost vândută ăn număr foarte mic, unul dintre cumpărători este şi Michael Schumacher care a primit şi timp special de teste pe circuitul de la Fiorano pentru a găsi bug-uri. Ultimul model lansat anul trecut în octombrie are pachetul Evolution cu un V 10 de 6.2 litri şi 860 cp şi un turometru care urcă până la 10.000 rpm.

Camuflajul de pe această maşină nu poate decât să întărească suspiciunile că maşina va primi îmbunătăţiri în aerodinamică şi că va fi succesorul lui Enzo.

Pentru poze cu Ferrari FXX click

Related posts:

  1. Ferrari este inca in cursa pentru titlu Seful scuderiei italiene, Stefano Domenicali, a declarat ca inca...
  2. Avem şi noi Ferrari A venit Ferrari în România, da e tipul din...
  3. Poze Conceptul Ferrari Zobin Ferrari a facut mereu furori prin design-ul iesit din...
  4. Ferrari 2008 612 Scaglietti la New York Ferrari reprezintă stilul şi luxul, cel puţin asta vor...
  5. Cel mai scump taxi Ferrari este o masina exotica indiferent de model, dar...

  1. Marius Tudor says:

    Am scris pe blog zilele astea ca inginerii de la Ferrari lucreaza la un model mini, mult mai usor care se doreste sa-i ia locul lui Enzo. FXX e mai mult un lifting.

Leave a Reply

  • Visitors Online

  • Vanzari Auto Romania banner