Ce maşină să cumpăr? Masini din străinătate

Posted by andrei On June - 3 - 2008

Mulţi se întreabă de unde să aducă maşini second hand, normal ca toţi vor să aducă maşini din străinătate. Românii se axează din nou pe maşini second hand. Maşini second hand bune se pot aduce din Germania şi Franţa.

Acum câteva săptâmâni am vorbit cu Manu despre maşini şi aducerea de maşini din Germania şi în general din străinătate, la care el ” dar din Belgia te-ai gândit să aduci?” Ca să scurtez povestea, ideea de bază stă în felul următor: dacă vrei o maşină second hand întreţinută bine, mai ieftină decât în Germania du-te în Belgia.

Problema ar fi limba care este o corcitură de limbă, dar se vorbeşte şi engleza deci de descurcat te descurci. Cel mai bine e să mergi în Belgia pentru car shopping la începutul verii, motivul stă în faptul că vara belgienii îşi vând maşinile care ies din leasing, sau pur şi simplu ăşi schimbă maşinile, banii luaţi pe second-uri sunt daţi pe concediu şi pe avansul pentru o maşină nouă. Se pare că vara în Belgia poţi cumpăra o maşină second din anul 2005-2006 cu 500 de euro mai puţin decât în Germania.

Dacă te mai întrebi ce maşină să cumpări, căută în categoria Utile şi îndreaptă-te spre Belgia pentru o maşină second care promite multe.

Popularity: 3% [?]

Related posts:

  1. Ce maşină să cumpăr? Skoda Fabia benzinar Ce maşină să cumpăr? Tot m-am gândit ce maşină să...
  2. Maşini Second Hand După cum am spus în acest mic concediu m-am gândit...
  3. Ce maşină să cumpăr de 6000 de euro? Smart ForTwo Ce maşină să cumpăr de 6000 de euro? Răspunsul meu...
  4. Ce maşină să cumpăr? Renault Megane dCI Ce maşină să cumpăr? Eu sugerez ca şi o opţiune...
  5. Ce maşină să cumpăr? Ford Focus TDCI Ce maşină să cumpăr? Absolut toată lumea se gândeşte la...

Leave a Reply