Iar s-au scumpit carburantii!

Posted by andrei On March - 8 - 2011

Stirea asta o aud peste tot, la radio, la TV, pe twitter, pe net si chiar si in discutiile de la coltul strazii sau la facultate. Anul trecut spre sfarsit am zis ca se va ajunge in 2011 ca litrul de benzina si motorina sa atinga pragul de 6 lei/litru si din pacate deja litrul de benzina este intre 5.16-5.96 lei, iar dieselul este intre 5.15-5.63/litru. La multi ani femeilor din intreaga lume de 8 martie, acesta este cadoul vostru!

Lasand ironiile la o parte, nu pot decat sa spun cu dezamagire ca pana la finele anului curent, litrul de benzina/diesel va sari strengar peste 6 lei/litru. Multi spun ca de vina e ca statul e prost si a vandut Petromul, sunt de acord, dar nu cred sa fie singura problema…

Tin minte ca acum vreo 3 ani am mers in Germania si cand sa iesim din tara am zis ca nu alimentan cu mult, ca e mai ieftin la noi si nu are rost sa aruncam bani e geam, iar acum e fix invers. Stau si eu sa ma intreb, in Ucraina cum saracie isi permit aia sa aiba preturi asa de mici la carburanti si la noi devine un lux din ce in ce mai mare?

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. S-a scumpit benzina (ieri) S-a scumpit benzina, cel puţin ieri asta se trâmbiţa pe...
  2. S-a scumpit benzina (ieri) S-a scumpit benzina, cel puţin ieri asta se trâmbiţa pe...
  3. De ce nu scade pretul benzinei… De ce nu scade pretul benzinei si in Romania? De...
  4. De ce nu scade pretul benzinei… De ce nu scade pretul benzinei si in Romania? De...
  5. Poze spion Noul Renault Megane Noul Renault Megane a avut un succes răsunător la lansarea...

Leave a Reply