Noul Lamborghini Aventador pe strazile Berlinului

Posted by andrei On March - 17 - 2011

aventador 193x133 Noul Lamborghini Aventador pe strazile BerlinuluiNoul Lamborghini Aventador LP 700-4 este din punctul meu de vedere, cel mai frumos model Lamborghini de la Countach. Noul bolid italian a fost lansat la inceputul lunii la Salonul Auto de la Geneva.

Noul Aventador a fost zarit pe strazile Berlinului, pe una dintre strazile principale. Cu toate ca initial credeam ca masina este parcata intr-o reprezentanta, se pare ca de fapt este un magazin de mega fite.

Modelul Aventador inlocuieste actuala generatie de Murcielago si este dotat cu un propulsor V12 de 6.5 litri, capabil sa dezvolte 700 CP si 690 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 2.9 secunde, viteza maxima atinsa este de 350 km/h, iar consumul urban este de 27.3 litri, iar cel mixt de 17 litri.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Geneva 2011: Noul Lamborghini Aventador LP700-4 Lamborghini Aventador este inlocuitorul celebrului Murcielago, model lansat in 2001....
  2. Noul Lamborghini Aventador in salbaticie Noul Lamborghini Aventador este inlocuitorul actualului Murcielago. Deocamdata nu se...
  3. Asa suna noul Lamborghini Aventador LP 700-4! Noul Lamborghini Aventador este la ora actuala cel mai bestial...
  4. Noul Lamborghini Estoque? Noul Lamborghini Estoque va arata asa? Mai tine-ti minte ca...
  5. Lamborghini renunţă la Estoque Vă mai amintiţi de Lamborghini Estoque? Coupe-ul cu patru uşi...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.