suv bentley 193x133 SUV ul Bentley ar putea fi mai aproape decat ne am asteptatBentley este un producator recunoscut pentru modelele sale luxoase, atat coupe-uri, cat si sedan-uri. De cand sub umbrela Volkswagen insa, Bentley ar putea intra si pe segmentul SUV-urilor. Lansand la o parte ca randarea este groaznica, e practic un Audi Q7 cu fata de Bentley Continental, multi ar fi incantati de un SUV Bentley.

Toti producatorii mari se dezvolta, Kia si Hyundai incearca sa ia cate putin din toate segmentele, inclusiv cel premium, Porsche imediat lanseaza un al doilea SUV, iar Ferrari creaza masini de familie, vezi Ferrari-ul FF. Ideea e ca toti producatorii se dezvolta, pentru a atrage o diversitate cat mai amre de clienti.

Bentley se afla in aceasi situatie in care se afla Porsche in anii ’90, nimeni nu se astepta sa scoata un SUV, dar deja avem un Cayenne facelift si ne pregatim pentru Cajun. Culmea e ca  actualul CEO Bentley, Wolfgang Duerheimer a fost creierul din spatele proiectului Cayenne, pe vremea cand era la Porsche.

Un alt factor care ar putea ajuta la luarea deciziei, este simplul fapt ca vanzarile SUV-urilor o duc inca bine. In 2005 s-au vandut 298.654 unitati, anul trecut 417.000, iar pana in 2015 ar putea creste la 481.000 unitati. Deocamdata oficialii nu au declarat nimic oficial, dar asta nu inseamna ca nu am putea vedea un SUV Bentley in cativa ani.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Salonul Auto de la Detroit 2009:Bentley Continental GTC, cea mai rapidă decapotabilă cu 4 locuri din lume Pare cam lung titlul, dar doream să surprind încă de...
  2. Era de aşteptat…A1 decapotabil Nu ştiu de ce îmi place ideea de maşini mici...
  3. Taxa de poluare ar putea deveni o taxa anuala Asta ar insemna ca romanii, fie ca vor sa-si cumpere...
  4. Taxa Auto ar putea afecta si masinile inmatriculate in tara Treaba sta destul de nasol, UE ameninta ca va lua...
  5. Noul Mercedes SLS AMG Roadster prezentat de aproape Mercedes a lansat o serie de imagini care prezinta in...

2 Responses to “SUV-ul Bentley ar putea fi mai aproape decat ne-am asteptat”

  1. Aristotel :P says:

    e Volkswagen, nu Wolkswagen :)

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.