Geneva 2011: Noul Lamborghini Aventador LP700-4

Posted by andrei On March - 1 - 2011

noul lamborghini aventador 1 193x133 Geneva 2011: Noul Lamborghini Aventador LP700 4Lamborghini Aventador este inlocuitorul celebrului Murcielago, model lansat in 2001. Nou supercar este in momentul acesta la Geneva, unde este asaltat de presa auto internationala. Design-ul noului Aventador este o combinatie intre Reventon si Sesto Elemento. Gurile de aerisire laterale caracteristice modelului Murcielago au fost pastrate.

Acestea se deschid la viteze mari pentru a permite o racire suplimentara a motorului. Lamborghini a optat pentru noul V12 de 6.5 litri, propulsor capabil sa dezvolte 700 CP si 690 Nm. Transmisia este una ISR(Independent Shifting Rod) cu sapte trepte, este mai compacta si mai rapida decat o transmisie clasica cu dublu ambreiaj.

Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 2.9 secunde, viteza maxima atinsa este de 350 km/h, iar consumul urban este de 27.3 litri, iar cel mixt de 17 litri. Am pus printre pozele de mai jos si datele tehnice complete ale noului Lamborghini Aventador, masina care va aparea pe desktop-ul multor PC-uri si telefoane mobile.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Lamborghini Aventador in salbaticie Noul Lamborghini Aventador este inlocuitorul actualului Murcielago. Deocamdata nu se...
  2. Lamborghini LP 640 vs ghiveci de flori Puţini s-au gândit să pună versus între aceste două bestii,...
  3. Noul Lamborghini Estoque? Noul Lamborghini Estoque va arata asa? Mai tine-ti minte ca...
  4. Teaser Lamborghini nr 4 Teaserul Lamborghini cu nr 4 a aparut la doar 1...
  5. Poze Lamborghini Gallardo LP 560-4 Spyder Noul Lamborghini Lp 560-4 Spyder a fost prezentat ieri la...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.