Redescopera Romania 2011, o campanie pe gustul meu

Posted by andrei On March - 8 - 2011

Untitled 193x133 Redescopera Romania 2011, o campanie pe gustul meuRedescopera Romania este una dintre cele mai misto campanii pe care le-am vazut in .ro si faptul ca Bobby s-a implicat intr-o astfel de campanie, mie personal imi spune ca are valoare si ca scopul este intr-adevar unul k. Nu-mi place faptul ca este o campanie Petrom, acelasi Petrom care ne rupe cu preturile de carburanti si cred ca pentru ei campania are si rolul de a-i ajuta sa-si spele imaginea in fata poporului.

Lasand chestiile astea la o parte, azi citeam pe o gramada de bloguri despre cat de fain e sa fii pe drum si ce bine se simt oamenii in aceste calatorii. Vazand atatea poze si faptul ca pana la urma in centrul campaniei este o masina (Dacia Duster) + faptul ca sunt o persoana dornica de duca, nu am putut sa nu-mi doresc sa reusesc sa prind si eu o “drumetie” de acest gen.

In cel mai rau caz ne imbarcam la vara o gasca de prieteni si mergem sa trecem Transfagarasanul si apoi luam marea ca si destinatie finala. Drum bun sa ai Bobby!

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. O campanie pe gustul meu Campania se numeste “Hoo cu tata“. Campania este organizata de...
  2. O campanie care ar trebui sa ne dea de gandit Nu vreau sa spun prea multe despre aceasta campanie, nu...
  3. Geneva 2011: Noul Kia Rio si Picanto Kia si Hyundai mi se pare momentan companiile care se...
  4. Un pod pe gustul meu Această poză prezintă cea mai mare paletă de prins muşte...
  5. Geneva 2011: Viitorul Mitsubishi Colt Mitsubishi a lansat zilele trecute la Geneva conceptul Global Small,...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.