Geneva 2011: Noul Kia Rio si Picanto

Posted by andrei On March - 4 - 2011

noul kia picanto 3 193x133 Geneva 2011: Noul Kia Rio si PicantoKia si Hyundai mi se pare momentan companiile care se dezvolta cel mai bine. Coreenii au evoluat extrem de mult in ultimii patru ani si totul a inceput de la modelul C’eed. Anul acesta continua evolutia prin modelele Rio si Picanto.

Kia Picanto a fost mereu extrem de slab cotat in clasa sa, era pur si simplu groaznic. Plasticele erau slabe, se simteau toate gropile si singurul avantaj era faptul ca era mic. Am condus unul si am ramas extrem de dezamagit.

Noul Picanto insa arata in primul rand mai bine, Kia vazand ca design-ul atrage clientii la usa, iar materialele de calitate si dotarile pot finaliza vanzarea. Detaliile despre noul Picanto au fost prezentate intr-un articol anterior, acolo veti vedea si propulsoarele.

In ceea ce priveste modelul Rio, acesta vroia sa concureze cu modelele Focus si Golf, dar nu avea nici o sansa, era urat, propulsoare slabe si materiale jalnice, toate se auzeau pe el la un drum mai denivelat. Kia vine si spune prin noul model ca toate astea tin de trecut, hatchback-ul a fost reinventat si la prima vedere arata chiar bine.

Noul Kia Rio va primi o serie de propulsoare diesel si pe benzina, dar cel mai important pare a fi cel diesel de 1.1 litri, capabil sa dezvolte 70 CP si emite doar 85 g CO2/km. Mie personal mi se pare un propulsor extrem de mic, dar poate cuplul il va ajuta la depasiri.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Kia Picanto, coreenii merg pe drumul cel bun Kia Picanto a fost una dintre cele mai urate masini...
  2. Geneva 2011: Noul Ford B-Max Noul Ford B-Max are rolul de a inlocui actualul Fusion...
  3. Geneva 2011: Conceptul Skoda VisioD si noul logo [Update-imagine Live] Skoda prezinta la Geneva noul concept VisioD, acesta ne arata...
  4. Geneva 2011: Noul Lamborghini Aventador LP700-4 Lamborghini Aventador este inlocuitorul celebrului Murcielago, model lansat in 2001....
  5. Fetele de la Geneva 2011 Saloanele Auto au fost mereu un amalgam de masini si...

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.