Cel mai puternic Jaguar, noul XKR-S

Posted by andrei On March - 9 - 2011

noul jaguar xkr s 193x133 Cel mai puternic Jaguar, noul XKR SJaguar se lauda ca au creat cel mai puternic model si poarta numele de XKR-S. Noul supercar a fost lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva si are un pret de achizitie de 115.000 de euro, ceea ce nu-i chiar putin.

Noul Jaguar XKR-S este dotat cu un bodykit sportiv format dintr-o noua bara frontala agresiva, guri de aerisire pe ici-colo, praguri sportivem jante de 20 inch, difuzor spate, un eleron si un sistem de evacuare care face minuni.

In ceea ce priveste propulsorul, cel din doatre este un V8 supraalimentat de 5. litri capabil sa dezvolte 550 CP si 680 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 4.2 secunde, iar viteza maxima este de 300 km/h.

Eu personal as fi optat pentru argintiu sau negru, nu albastrul asta girlie, dar auzind cum suna motorul ala, nu cred ca mai conteaza culoarea. Daca ar fi dupa mine as combina sunetul noului XKR-S cu design-ul Aventadorului, Lamborghini ar avea ceva de invatat pentru a face sa sune mai bine noul supercar.

ODFjMTc*MDc5NjBlOTEmb2Y9MA== Cel mai puternic Jaguar, noul XKR S

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Jaguar F-Type Conceptul pentru Jaguar F-Type a fost la Geneva în anul...
  2. Poze spion Jaguar XF-R Daca v-a placut cum arata noul Jaguar XF, atunci versiunea...
  3. Jaguar XF (2008) Cu greu scriu despre Jaguar, cu greu fiindcă acum câteva...
  4. Salonul Auto de la Detroit: noul Audi R8 V10, cel mai puternic Audi R8 Audi R8 este varianta de la Audi pentru o maşină...
  5. Un Lexus IS-F mai puternic Primul Lexus IS-F a fost lansat în 2007. De atunci...

2 Responses to “Cel mai puternic Jaguar, noul XKR-S”

  1. Daniel says:

    tocmai si-au dat seama si cei de la jaguar ca au nevoie de un microfon sa inregistreze maraitul Jaguarului si sa-l integreze in compozitia masinilor… maraie ca o felina, super:) imi place

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.