Alfa Romeo va lansa anul viitor primul SUV

Posted by andrei On May - 9 - 2011

suv alfa romeo 193x133 Alfa Romeo va lansa anul viitor primul SUVAlfa Romeo are planuri mari pentru a reveni puternic pe piata, mai ales ca renunta la modelele GT, Brera si Spider, iar modelul 159 va fi inlocuit in 2013 de noul Giulia. Alfa Romeo vinde deocamdata in Europa doar modelele MiTo, Giulietta si 159 sedan si combi. Noul SUV va fi un concurent direct pentru actualul Audi Q3 si BMW X3.

Noul SUV va fi realizat pe platforma lui Jeep Grand Cherokee si va fi lansat candva prin 2013. Italienii planuiesc pentru urmatorii ani si un facelift pentru Giulietta si un nou model sportiv numit 4C.

Oficialii italienii promit un SUV sportiv, cu un design tipic italian, dar care va oferi de asemenea si fiabilitatea mult asteptata de clientii grupului Fiat. Giulietta a fost prima masina realizata sub noua filozofie, masina care s-a dvedit a fi extrem de sigura, atragatoare, sportiva si se pare ca si fiabilia, cel putin asta indica cifrele.

Mie nu-mi prea plac suspensiile tari si sistemul electric cu fite, dar presa auto internationala indica ca Alfa Romeo isi schimba incetul cu incetul stilul si incep sa faca masini asa cum ar vrea clientul, nu cum vor inginerii. Voua cum vi se par masinile Alfa?

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. SUV Alfa Romeo Asa va arat noul SUV de la Alfa Romeo. Stiu...
  2. Alfa Romeo Brera Am vorbit despre noua direcţie a producătorului italian, spre maşini...
  3. Singura masina urata de la Alfa Romeo: Alfa Romeo Bertone Multi spun ca e futurista, multi spun ca e frumoasa,...
  4. Alfa Romeo confirma zvonurile Am mai povestit noi despre Alfa Romeo si dorinta lor...
  5. Primul Alfa Romeo GTV cu doua motoare vine din Olanda Alfa Romeo GTV este dupa parerea mea unul dintre cele...

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.