Continental dezvolta camere video stereo

Posted by andrei On May - 9 - 2011

camere video stereo 193x133 Continental dezvolta camere video stereoCei de la Continental (Germania) lucreaza la dezvoltarea unui sistem de camere video stereo. Subaru si Volvo au sau lucreaza la randul lor la ceva asemanator, Subaru parca chiar a introdus sistemul New EyeSight in 2010. Trecand peste faptul ca germanii recicleaza idei, este important ca strazile sa devina mai sigure, in special pentru pietoni.

Se pare ca o mare parte din accidentele care rezulta in ranirea grava sau moartea, sunt din cauza sau au ca victime pietonii. Noul sistem detecteaza pietonii din apropierea masinii, afla pana si inaltimea acestora (nu vad rostul, dar fie) si franeaza ca sa-i evite sau computerul va cauta o ruta ocolitoare. Ideea in sine e buna, dar faptul ca un computer vireaza pentru a evita un om mi se pare putin ciudata, nu as vrea sa fiu intr-o masina care vireaza singura.

Germanii au spus ca va reduce drastic numar de victime si ca va fi implementat in urmatorii ani, cert e ca tehnologia poate fi perfectionata, dovada e Volvo si micile esecuri in timpul testelor.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Video: Oare acopera garantia? Continental GT offroading Bentley Continental Gt este una din cele mai dorite masini...
  2. Salonul Auto de la Detroit 2009:Bentley Continental GTC, cea mai rapidă decapotabilă cu 4 locuri din lume Pare cam lung titlul, dar doream să surprind încă de...
  3. Video:un Subaru Impreza mai special Aşa ar trebui să arate un Subar Impreza WRX din...
  4. Mitsubishi Evo X vs Subaru Impreza STI Nu a fost uşor să găsesc un video relevant, dar...
  5. Concept Subaru Legacy Acesta este teaserul lansat de cei de la Subaru. In...

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.