Video Scirocco la Fifth Gear

Sunt un fan declarat Top Gear, dar trebuie sa recunosc ca ma mai uit din cand in cand si la Fifth Gear. Mai trebuie sa reunosc ca nu ma asteptam ca noul Volkswagen Scirocco sa fie atat de mic. Baietii de la Fifth Gear au luat noul Scirocco si l-au scos la o tura. Am mai scris despre Scirocco, dar parca acum am un sentiment ciudat cand il vad “live” si in miscare.

Modelul de pornire de la Scirocco este dotat cu un motor 1.4 TSI de 122 cp. Mai sunt 2 motoare TSI care produc 160 si 200 cp. va fi adaugat si o noua generatie de diesel de 140 cp TDI. Toate modelele au o cutie manuala in 6 trepte sau una automata DSG in 7 trepte.

Tom Ford (cel din imagine) conduce modelul 2.0L de 200 cp.

Related posts:

 1. Volkswagen Scirocco mai usor de cumparat A fost mare valva si la noi cu noul...
 2. Prezentare Volkswagen Scirocco Se pare că Volkswagen Scirocco este primul coupe serios...
 3. Scirocco tuning by MTM Scirocco nu se poate plange in ceea ce priveste...
 4. Video Top Gear:Video: Audi R8 vs. Porsche 911 GT3 - Sabine Schmitz vs. Stig Cei de la Top Gear sunt cunoscuti pentru versus-urile...
 5. Va incepe Top Gear sezonul 12 Va incepe Top Gear sezonul 12. Stai putin, adica...

 1. G5 says:

  Scirocco 2.0TSI are 7,2s 0-100km/h in carte. In realitate scoate 6,2s, testata in mai multe reviste de specialitate. Se pare ca cei de la VW, au lasat aceasi timpi de la 0-100km ca si Golf-ul GTI ( doar se bazeaza pe acelashi shasiu si motor doar ca e cu 100kg mai usoara). . .

Leave a Reply

 • Visitors Online

 • Vanzari Auto Romania banner
 • Autos Blogs - BlogCatalog Blog Directory