Mazda 3 hatchback

Aceasta este cea mai zambitoare masina de la Mazda fiindca este cea mai noua. Chiar ma uitam zilele trecute la o Mazda 3 din cartier si tin minte ca am zis ca mazda fac masini faine si agresive. Acum spun ca Mazda au facut masini agresive si au trecut la masini mai dragalase. Nu se compara nimic cu o masina japoneza, nici in design, dar nici la interioare. Hatchback-urile au fost mereu favoritele europenilor si cum masini din ce in ce mai reusite ies pe piata, cred ca asa va ramane mult timp.

Despre noul Mazda 3 nu prea stiu ce sa zic…fata mi se pare prea zambitoare, iar fundul spatele pare obraznic si sportiv, oarecum in antiteza cu fata blanda.

Motoarele disponibile in europa sunt urmatoarele: 2.2 lsi 1.6 l turbo diesel. Motoarele pe benzina disponibile sunt cele de 1.6 si de 2.0 litri si sa nu uitam uriasul de 2.5 litri de pe sedan.

Voua cum vi se pare masina? Acuma sincer.

Related posts:

 1. Mazda va lansa noul Mazda 3 Dupa ce noul Mazda 6 face zoom-zoom pe soselele...
 2. Modelul Mazda 3 cu 4 usi la L.A. Dupa ce au lansat modelul Mazda 6, s-au gandit...
 3. Noul motor Mazda Mazda a prezentat noul sistem de pornire-oprire a motorului....
 4. Mazda RX-8 primeste garantie mare Maza RX-8 primeste garantie mare si este vorba de...
 5. Noul Mazda RX 8 Dupa ce am vorbit despre noul Mazda 3, a...

 1. razvan says:

  singurele lucruri care nu imi plac la designul exterior sunt masca aia pe fata care prea seamana cu cea de la peugeot si stopurile alea clare si prea iesite in afara. in rest, la interior e foarte misto.

 2. Emilia M says:

  Am o Mazda 3 culoare True Red, Diesel 90CP, 12.500 km, an 2008. O vand cu aproximativ 13.000 euro. Detalii suplimentare pe mail [email protected]

 3. andrei says:

  cum de asa de ieftin?:) s-a intamplat ceva cu ea?

Leave a Reply

 • Visitors Online

 • Vanzari Auto Romania banner
 • Autos Blogs - BlogCatalog Blog Directory