Alfa Romeo unplugged

web159-450.jpg

Credeaţi că Alfa Romeo nu poate mai mult decât ce am prezentat până acum? Aiurea, ei demonstrează că dacă sunt capabili o dată să facă un lucru bun şi de calitate, pot face unul şi mai bun şi de o calitate şi mai bună.

În această situaţie intră modelul 159 sedan şi combi. Două maşini, practic aceaşi, dar o maşină foarte bună, pe care italienii au spus că o pot face şi mai bună. Am avut îndoieli, dar se pare că s-au ţinut de cuvânt. Interiorul a avut mult de suferit spre bine, datorită modificările scaunelor şi bordului. Maşina fiind dotată cu scaune ergonomice, un sistem nou de climă şi un nou sistem Gps. maşina a fost pusă la cură, prin dotarea cu etriere şi suspensii noi din aluminiu. Toate acestea împreună cu jantele din aliaj uşor oferă maşinii o manevrabilitate sporită.

Cei de la Alfa oferă şi noul sistem de tracţiune Q2 şi Q4 (4×4) pentru a oferi o stabilitate extremă. Motorizările disponibile sunt pe benzină de 140 şi 260 cp şi diesel de 120 şi 210 cp.

Mai multe poze aici

Related posts:

 1. Buh bye Alfa Romeo 159 Cu totii cunoastem modelul 159, de la Alfa Romeo....
 2. Singura masina urata de la Alfa Romeo: Alfa Romeo Bertone Multi spun ca e futurista, multi spun ca e...
 3. Alfa Romeo Brera Am vorbit despre noua direcţie a producătorului italian, spre...
 4. Ediţie limitată Alfa Romeo Ediţie limitată Alfa Romeo, asta a vrut să spună...
 5. Alfa Romeo confirma zvonurile Am mai povestit noi despre Alfa Romeo si dorinta...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

 1. candid says:

  Mare lucru de la niste latini colerici, bine is rautacios, recunosc, italienii se pricep la vrajile astea cu sensibilizarea irisului, nu stiu cum stau la partea de consistenta, mecanica lucrurilor?

 2. andrei says:

  Aici ai atins un punct sensibil, pe care nu prea mi+l place sa-l vorbesc despre masinile frumoasa, adevarul ii ca cu fiabilitatea stau relativ k, costul pieselor e mortal, mai ales ca Alfa Romeo e o masina complexa.

Leave a Reply

 • Visitors Online • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093