Alfa Romeo Brera

spiderweb_my_2008.jpg

Am vorbit despre noua direcţie a producătorului italian, spre maşini din ce în ce mai îndrazneţe şi cu o alură clasică regăsită în modelul 8C. Se pare că cei de la Alfa Romeo doresc să prezinte la show-ul auto de la Geneva de săptămâna viitoare noul Brera şi modelele Spider.

Cei de la Alfa nu au modificat cu mult designul de prestigiu, au adus doar mici îmbunătăţiri care puneau vechiul model într-o lumină proastă. Maşina a fost uşurată de câteva kg pentru a fi mai eficientă şi stabilă la drum. S-au montat etriere suspensii şi jante din aluminiu. Modificările au continuat şi spre interior unde scaunele au fost redesenate primind un aer sportiv. Bordul de asemenea a fost modernizat, a fost dotat cu o climă bi-zonală şi un sistem GPS.

Motorizările disponibile vor fi următoarele: un motor de 2.2 litri de 185 cp, motorul V6 de 3.2 litri de 260 cp şi motorul turbo diesel JTDM de 2.4 litri şi 210 cp. Cutiile în 6 trepte au diferite moduri de automatizare.

Poze cu noile lansări Alfa Romeo Brera, Alfa Romeo Spider

Related posts:

 1. Alfa Romeo Brera TI inainte de Paris Alfa Romeo Brera TI a aparut pe net inaintea...
 2. SUV Alfa Romeo Asa va arat noul SUV de la Alfa Romeo....
 3. Ediţie limitată Alfa Romeo Ediţie limitată Alfa Romeo, asta a vrut să spună...
 4. Singura masina urata de la Alfa Romeo: Alfa Romeo Bertone Multi spun ca e futurista, multi spun ca e...
 5. Alfa Romeo confirma zvonurile Am mai povestit noi despre Alfa Romeo si dorinta...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

 1. candid says:

  Imi plac masinile astea, sunt puternice, cu forme robuste aidoma madonelor din picturi, voluptati italienesti de te cuceresc!

 2. andrei says:

  Se vede ca esti cititor, dar intr-adevar ca sunt masini faine, dar sa fie si faine si bune? Oare?

Leave a Reply

 • Visitors Online • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093