Poze spion Audi A7

Posted by andrei On December - 9 - 2008

In sfarsit au aparut poze spion cu noul Audi A7, sau ma rog, viitorul Audi A7. Daca va mai amintiti, am pus acum ceva vreme poze cu proiectul noului A7, dar atunci inca nu parea ceva batut in cuie. Acum insa este clar ca Audi doreste sa umple locul intre A6 si A8. Masina urmeaza sa fie lansata in 2010, dar fotografii au reusit sa o surprinda la teste in Germania. Noul Audi A7 va fi raspunsul celor de la Audi fata de Mercedes-ul CLS. Design-ul este unul tipic de coupe, spate scurt si linii care incearca sa distraga atentia de la lungimea impresionanta a masinii (4.8 m).

Noul A7 va fi construit pe platforma urmatorului A6, platforma denumita Modular Longitudinal Platform. Audi spune ca masina va oferi un spatiu enorm pentru 4 persoane. Eu zic ca ofera cam putin spatiu, daca este doar pentru 4 persoane, tinand cont de dimensiunile masinii.

Nu veti gasi motoare mici pe acest A7, motorul de baza fiind un V6 de 2.8 litri pe benzina, dar cel mai dorit motor cred ca va fi acelasi V6 TDI de 3.0 litri folosit si pe noul Cayenne diesel. Cutia standard va fi cea manuala in 6 trepte, dar puteti opta si pentru cea automata in 8 trepte cu dublu ambreiaj S tronic.

Related posts:

  1. Poze spion Audi RS3 Acest Audi RS3 a fost văzut în zona circuitului de...
  2. Poze noul Audi R4 Audi a incercat sa nege in trecut faptul ca...
  3. Salonul Auto de la Detroit 2009:Audi A7 (Audi Sportback Concept) Salonul Auto de la Detroit a debutat în forţă....
  4. Poze spion Audi TT RS Audi face coupe-uri sportive de exceptie, dovada cea mai...
  5. Poze noul Audi Q3 În mare aşa va araăta noul Audi Q3. Audi va...

Leave a Reply