Opel/Vauxhall Insignia hatchback

Posted by andrei On May - 12 - 2008

opel_insignia_hatch_02.jpg

Opel a făcut şi modelul hatchback de la Insignia şi l-a scos la câteva ture pe circuit pentru a a-l testa. Nu sunt sigur, dar cred că arată mai bine decât modelul sedan, are o alură mai sportivă de Hyunday coupe.

Maşina nu este cu mult schimbată faţă de sedan, schimbările se pot observa în special la stâlpii D care şi-au schimbat unghiul. Nu ştiu de ce, dar din lateral pare un Hyunday, doar eu văd asemănarea asta?

Motorizarea va fi aceaşi de la de varianta sedan, şi anume motoare pe benzină care vor începe cu cel în 4 cilindri de 138 cp şi până la V6 turbo de 258 cp. Totuşi motorul care se va vinde cel mai bine va fi cel disel common-rail, care va avea  128, respectiv 158 cp.

Popularity: 3% [?]

Related posts:

 1. Opel Insignia Cei de la Opel doresc să trezească un apetit cât...
 2. Opel Insignia camuflată Maşina misterioasă a celor de la Opel a fost văzută...
 3. Opel Insignia în toată splendoarea ei Opel Insignia…e clar că este mult mai frumoasă decât Opel...
 4. Hyunday Sonata recall Cei care mă cunosc ştiu că îmi place la nebunie...
 5. Hyunday Genesis Coupe descoperită Nu de mult am prezentat poze spion cu noul Hyunday...

4 Responses to “Opel/Vauxhall Insignia hatchback”

 1. alin says:

  salut! cred ca ti se pare ca seamna cu un hyunday din cauza triplelor; cand am vazut primele fotografii scapate in presa mi s-a parut ca incearca sa semene cu bmw din lateral – mai ales in zona stalpilor D (cum le zici tu). e interesanta – cel mai mult m-a surprins interiorul – dar tare mie teama ca handling-ul va fi la fel ca la vectra c – if you remember top gear and vectra opc :) spun asta cand vad cat de inspre ‘interior’ sunt pozitionate rotile in poza din articol…

 2. andrei says:

  @Alin, foarte buna observatia ta, ai mare dreptate, dar la capitolul design pare un pas inainte. Apropo tu fan ce masina esti?

 3. alin says:

  si mie mi se pare un mare pas inainte; cat despre al carei marci sunt fan… ce sa zic, iubesc porsche si atat, dar in viata de zi cu zi :) imi plac masinile/marcile pentru care nu platesti foarte mult pentru ceea ce obtii si nu le suport pe cele foarte ieftine – cele care isi orinteaza vanzarile numai dupa pret.

  se afla printre marcile – de zi cu zi – si opel, ca si toyota sau mazda, skoda; nu prea-mi plac cele frantuzesti.

 4. andrei says:

  ce parere ai despre Ford?

Leave a Reply