noul astra ecoflex 1 193x133 Noul Opel Astra EcoFlex 2.0 CDTI consuma doar 4.5 litri/100 kmOpel Astra 2.0 CDTI este cel mai nou membru al familiei EcoFlex. Noul model s-a dovedit a fi extrem de eficient din punct de vedere al consumului, germanii declarand un consum mediu de 4.5 litri/100 km.

Noul Astra 2.0 CDTI este dotat cu un propulsor de 2.0 litri capabil sa dezvolte 160 CP. Pachetul EcoFlex este dotat cu sistemul start and stop si cu o transmisie manuala cu sase rapoarte. Pe langa consum, si emisiile au fost reduse de la 129 g CO2/km la 119 g CO2/km.

A primit de asemenea si tehnologia CleanTech Combustion Technology si un “inchizator” automat montat in grila. Acesta este deschis la viteze reduse pentru a oferi o racire optima si se inchide la viteze mari pentru a imbunatati aerodinamica.

Pachetul EcoFlex creste pretul modelului 2.0 CDTI cu aproximativ 300 de euro. Sincer nu stiu daca o reducere cu 0.4 litri/100 km fata de modelul de serie ar merita o astfel de investitie, aici chiar depinde de voi si de cati km faceti anual.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Nissan Micra consuma 4.1 litri/100 km Nissan va prezenta la Geneva noul Micra DIG-S, un model...
  2. Poze noi cu noul Opel Astra Opel a lansat poze oficiale cu noul Astra. Opel s-a...
  3. Opel Astra diesel Ieri am discutat despre Opel Astra modelul nou, dar am...
  4. Poze exclusive, noul Opel Astra Acesta este noul Opel Astra. Maşina arată pur şi simplu...
  5. Noul Opel Astra GTC spionat Noul Opel Astra GTC a aparut pe pagina oficiala de...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.