Kia Sportage vs BMW X1 vs Land Rover Freelander 2

Posted by andrei On April - 6 - 2011

Kia Sportage a fost lansat atunci cand compania coreana era in continua dezvoltare, o perioada in care a evoluat extrem de mult. Design-ul a fost serios imbunatatit fata de modelul anterior, iar interiorul este unul deosebit. Kia Sportage este printre cele mai sigure crossover-uri din Europa, reusind sa ia cinci stele EuroNCAP.

Noul Freelander 2 este primul Land Rover cu tractiune fata, restul modelelor fiind doate toate cu tractiune integrala. Modelele testate de britanicii de la AutoExpress sunt toate cu tractiune 4X2.Este Dotat cu un diesel de 2.2 litri, in timp ce modelul Sportage este dotat cu un diesel de 1.7 litri.


Modelul BMW X1 este cel mai premium dintre cele trei crossover-uri. Modelul de baza este cel cu tractiune 4X2 si este dotat cu un diesel de 1.8 litri. Sincer sa fiu, sunt de acord cu concluzia trasa de AutoExpress, Sportage-ul este cel mai k in segmentul asta, iar garantia de 7 ani este ceva deosebit. Voi care model ati alege?

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Marea Britanie vrea Land Rover LRX Land Rover LRX a fost un succes enorm la Salonul...
  2. Detalii noul Land Rover sursa poza Cei de la Land Rover doresc sa tina...
  3. Land Rover LRX înainte de Geneva Ce pot să spun….COnceptul Land Rover LRX. Nici nu vreau...
  4. Salonul Auto de la New York: noul Land Rover Range Rover Range Rover este o maşină destul de exclusivistă, puţini îşi...
  5. Land Rover LRX Cei de la Autocar au spus in exclusivitate ca Land...

One Response to “Kia Sportage vs BMW X1 vs Land Rover Freelander 2”

  1. io says:

    x1 clar…doar pt placerea de a conduce :)

Leave a Reply