Noul Nissan Micra consuma 4.1 litri/100 km

Posted by andrei On February - 21 - 2011

Nissan va prezenta la Geneva noul Micra DIG-S, un model extrem de eficient din punct de vedere al consumul de carburant si emisiilor de CO2. Modelul Micra DIG-S este dotat cu un propulsor pe benzina de 1.2 litri care combina atat tehnologia injectiei directe, cat si cea a turbocompresorului. Clientii pot opta si pentru propulsorul natural aspirat de 1.2 litri si 80 CP.

Noul propulsor dezvolta o putere maxima de 98 CP si cuplu de 142 Nm. Nissan a declarat un consum oficial de 4.1 litri si emisii de 95 g CO2/km => unul dintre cele mai eficiente propulsoare pe benzina la ora actuala. Noul propulsor primeste si sistemul start and stop care permite oprirea motorului la semafoare pentru a economisi combustibil.

In ceea ce priveste design-ul, noul Nissan Micra arata mult mai bine, e o masina transformata, imbunatatirile se regasesc si la interior. Materialele sunt de calitate superioara, a primit conectivitate auxiliara, incalzire in scaunesi chiar si un ecran cu touchscreen.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Nissan GT-R face 0-100 în 3.3 sec Nissan GT-R este una din cele mai fenomenale maşini lansate...
  2. Poze spion Nissan 370Z Au aparut pe net poze cu noul Nissan 370 Z,...
  3. Noul Nissan Patrol Nissan-ul Patrol este competitorul direct al Landruiser-ului de la Toyota....
  4. Nissan trece la masini mici Nissan vrea s-o ia mai usor cu producerea de masini...
  5. Noul Nissan GT-R si avantajele sistemului Launch Control Nissan a uimit intreaga lume cand a lansat modelul Nissan...

Leave a Reply