Lancia mai produce? Răspunsul este Lancia Fulvia

Posted by andrei On June - 5 - 2008

Lancia mai produce? Răspunsul la întrebarea mea este noul Lancia Fulvia care este un coupe concept, coupe care se pare că va intra în linia de producţie a celor de la Lancia.

Ştiu că s-ar putea să fiu considerat ignorant, dar nu ştiam că cei de la Lancia mai produc maşini sau că măcar există fabrici. Lancia nu a făcut mare lucru în ultimul timp, singurele Lancia văzute prin România fiind Lancii mai vechi şi limuzina Lancia Thesis. Se pare totuşi că cei de la grupul Fiat doresc să fie din nou pe piaţa europeană.

Surse din Italia spun că vechiul concept pus pe stand by va fi prezentat în curând, s-ar putea să fie prezentat chiar la show-ul auto din Paris. Încă nu se ştie dacă va fi un coupe obişnuit sau un coupe cu hard-top rabatabil.

Platforma noului coupe va fi cea de pe Alfa Romeo Mito, doar sunt neamuri. Sunt curios să văd dacă Lancia mai are un cuvânt de spus în lumea automobilistică, voi ce credeţi are sens să se mai vorbească de Lancia ca şi maşină?

Popularity: 2% [?]

Related posts:

  1. Lancia vrea capul lui Mini Lancia vrea să atace segmentul de piaţă care este dominat...
  2. Peugeout va produce 308 RC Z Coupe Peugeout a anunţat ieri la show-ul auto de la Lisabona...
  3. Toaleta poate produce moartea Un nene din Christchurch, Noua Zeelandă se bucura şi el...
  4. Locul rablelor este la cimitir nu în parcare Locul rablelor este la cimitir, nu în parcare, acesta este...
  5. Şi cel mai bun SUV este… Se spune că în Europa se iau deciziile importante, poate...

One Response to “Lancia mai produce? Răspunsul este Lancia Fulvia”

  1. Icey says:

    Binenteles ca Lancia va mai avea un cuvant de spus in piata automobilistica. Fac pariu ca acuma 4-5 ani acelasi lucru l-ati fi crezut si despre marca Fiat care acuma detine 25% din actiunile Chrysler. Pentru fiecare marca exista cate o piata. Trebuie doar sa sti cum si unde sa o gasesti. Jos palaria in fata motoarelor italienesti si ma refer la productia de serie. V-ati intrebat vreodata de ce marca Opel (vectra, astra, corsa, etc) folosesc motoare diesel care sunt dezvoltate de grupul fiat?

Leave a Reply