Rovinieta poate fi cumparata chiar si online

Posted by andrei On May - 3 - 2011

Cumpararea rovinietei s-a dovedit a fi problematica pentru multi soferi, ba nu se gaseau, ba pur si simplu nu le cumpara lumea, ba uitau de ea etc. Se pare insa ca nu mai avem scuza ca nu mai gasim, rovinieta poate fi cumparata acum si online. Eventual putem spune ca a picat netul cand o comandam sau alte abureli.

Cei care doresc sa cumpere o rovinieta pot merge pe e-rovinieta.ro. Mergi pe site, alegi ce masina vrei, perioada de valabilitate si introduci datele masinii. Pe urma fie platesti cu cardul, fie prin ordin bancar. Partea buna e ca poti alege sa o cumperi cu pana la 30 de zile inainte sa intre in vigoare vinieta respectiva.

Din cate stiu site-ul iti da posibilitatea sa tiparesti o factura, clientii sunt informati fie prin sms, fie prin mail, astfel devine si Romania mai 2.0 si ne prefacem ca suntem mai civilizati. Soferii de TIR se pot bucura si ei, site-ul e si in engleza, rusa si in turca, ca sa multumim pe toata lumea, mai putin pe unguri care trebuie sa se descurce cu engleza.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Joc Top Gear online, condu ca si Stig Cei de la Top Gear au lansat pe site-ul lor...
  2. Trebuia, chiar trebuia Am văzut pe site la VisUrat şi nu m-am putut...
  3. Ce maşină să-mi cumpăr? Ce maşină nouă merită cumpărată? Acestea sunt întrebările de care mă lovesc în ultimul timp...
  4. Toaleta poate produce moartea Un nene din Christchurch, Noua Zeelandă se bucura şi el...
  5. Maşini care chiar merită banii Cum ştim care maşină second merită cumpărată şi pe deasupra...

One Response to “Rovinieta poate fi cumparata chiar si online”

  1. O sa cumparam tot pe internet . ajuta mult ! cinste lor ca au fost de acord …

Leave a Reply