Iata prima imagine cu noul Hyundai i40 sedan

Posted by andrei On May - 6 - 2011

hyundai i40 sedan 193x133 Iata prima imagine cu noul Hyundai i40 sedanHyundai a prezentat prima schita a mult asteptatului i4o sedan. Noul model va fi prezentat oficial pe data de 12 mai la Barcelona. Noul Hyundai i40 sedan face parte din campania agresiva de improspatare a gamei de modele. Coreenii au prezentat acum cateva luni modelul i40 break, sedan-ul fiind la doar cateva zile de prezentarea oficiala.

Noul Hyundai i40 sedan va pastra in mare aceleasi linii, dar va avea spatele diferit, logic nu? Spatele pare a fi un derivat al modelului Ford Focus sau chiar a modelelor Lexus, de aratat arata foarte bine, dar nu-mi place faptul ca seamana cu alte modele, cel putin din spate. Rivalii principali vor fi Peugeot 508, Mazda 6 si Volkswagen Passat.

Kia si Hyundai au prins si curaj si isi dau seama ca astfel de modele pot cuceri publicul european. Patrunderea in segmentul D, segment dominat pana acum de Passat e un pas mare, dar daca vor oferi dotari serioase si un pret accesibil, sunt sigur ca au sanse mari  in fata modelului german, mai ales ca designul va fi mult superior.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Hyundai i40 va debuta la Geneva Hyundai i40 este una dintre cele mai asteptate modele ale...
  2. Coupe cu 4 usi de la Hyundai Masinile cele mai la moda sunt coupe-urile cu 4 usi....
  3. Noul Hyundai Equus Se pare că aşa va arăta noua generaţie de Hyundai...
  4. Poze noul Hyundai Accent Aşa arată noul Hyundai Accent sau mai bine zis Accent...
  5. Noul Hyundai Veloster înlocuieşte Tiburonul Vă spune ceva numele de Hyundai Tiburon? Era o maşină...

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.

Adauga o imagine