Noul Hyundai Tucson

Posted by andrei On September - 29 - 2008

Noul Hyundai Tucson incepe sa-si faca in sfarsit aparitia. Dupa cum bine stiti Hyundai s-a axat foarte mult pe Tucson si pe Santa Fe pentru a creste vanzarile in segmentul SUV-urilor si CUV-urilor. In Romania, dar si in intreaga lume, cele 2 modele s-au vandut foarte bine, datorita raportului calitate-pret. Din pacate insa Tucson nu a suferit modficari majore pe parcursul timpului, cel putin nu asa cum a suferit modelul Santa Fe. Acum insa a venit si randul sau si pare o imbunatatire majora, practic este o schimbare totala de design.

Cu toate ca poza nu este foarte concludenta, cred ca pot spune ca masina a fost intinerita si modernizata, pentru a face fata modelelor precum Ford Kuga si Renault Koleos. Masina a fost surprinsa intr-o parcare din Corea, in apropierea centrului de dezvoltare Hyundai.

Cei de la Hyundai au implementat un noul Tucson un design mai sportiv si mai modern, care se va regasi si la Kia Sportage. Ei mai doresc sa introduca si noile interioare de la Hyundai, dar si motoare diesel si pe benzina mai eficiente in 4 cilindri. Cel mai puternic fiind cel turbo-alimentat pe benzina care produce 200 cp.

Pe masura ce voi afla mai multe, voi posta detaliile.

Related posts:

  1. Noul Hyundai Tucson, poze conceptul ix-onic Hyundai a prezentat imagini cu viitorul Hyundai Tucson sub...
  2. Salonul Auto de la Geneva 2009: Noul Hyundai Tucson Noul Hyundai Tucson va porni de la acest concept....
  3. Poze Spion noul Hyundai Tucson Noul Hyundai Tucson a fost surprins în teste la...
  4. Noul Hyundai Equus Se pare că aşa va arăta noua generaţie de...
  5. Salonul Auto de la New York: conceptul Hyundai Nuvis Compania Hyundai-Kia atacă puternic piaţa auto mondială. Coreenii au lansat...

Leave a Reply