nissan leaf 193x133 Nissan Leaf este cea mai sigura masina electrica, scurt si la subiectNissan Leaf a reusit sa adune 5 stele Euro NCAP, fiind cea mai sigura masina electrica. Dupa ce Leaf-ul a fost desemnata cea mai sigura masina electrica si de catre IIHS si a castigat titlul de masina anului, acum a venit randul sa impresioneze si nginerii europeni.

Modelul Leaf este dotat din standard cu sistemul ESP care isi face datoria extrem de bine, se vede clar si in video-ul de mai jos. Japoneza electrica a adunat 89% protectie pentru adulti, 83% pt copii, 84% pentru sistemele de siguranta si 64% pentru pietoni.

Poate ca cifrele nu va impresioneaza, dar sa stiti ca e ceva sa aduni cinci stele Euro NCAP, mai ales ca toata lumea e cu ochii pe masinile electrice. Mai jos am pus niste video-uri care arata cum s-a comportat Nissan-un Leaf in timpul testelor.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Nissan Leaf fost aleasa masina anului 2011 Nissan Leaf a castigat premiul Car Of The Year 2011,...
  2. Chevrolet Volt si Nissan Leaf sunt printre cele mai sigure masini de pe piata Masinile electrice castiga tot mai mult teren, acestea dovedindu-se a...
  3. Mindset: maşina electrică retro Suedezii de la Mindset au creat o maşină electrică foarte...
  4. Cea mai rapida masina electrica din lume SSC Aero Baietii de la SSC o firma constructoare de masini din...
  5. Masina anului 2011 Masina anului sau World Car of the Year este una...

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.