AutoExpress testeaza noul Panamera S Hybrid

Posted by andrei On May - 27 - 2011

porsche panamera hybrid 193x133 AutoExpress testeaza noul Panamera S HybridBritanicii au testat un model atipic pentru Porsche, noul Panamera S Hybrid te indeamna sa conduci incet si economic. Noul model a debutat in martie la Salonul Auto de la Geneva, iar consumul si emisiile sunt impresionante pentru un sedan cu valente sportive.

Modelul Panamera S Hybrid este dotat cu un propulsor V6 de 3.0 litri care dezvolta o putere maxima de 330 CP, la care se adauga un motor electric de 44 CP. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 6 secunde, iar viteza maxima este de 270 km/h, ceea ce nu este deloc rau pentru un hibrid.

Consumul declarat este de 6.8 litri/100 km. Noul Panamera poate functiona in modul electric pana la 50 km/h, moment in care se activeaza si puternicul V6 => un total de 374 CP. Pretul este putin cam piperat, trebuie sa te desparti de o valiza plina cu 108.000 euro daca vrei un Panamera hibrid.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Noul Panamera S Hybrid va fi prezentat la Geneva Noul Panamera S Hybrid este asteptat deja de aproximativ 1...
  2. Noul Porsche Panamera diesel consuma 6.35 litri/100 km Porsche a prezentat noul Panamera Diesel, ceea ce e chiar...
  3. AutoExpress testeaza noul Volkswagen Golf Cabriolet Britanicii de la AutoExpress au realizat o scurta prezentare a...
  4. Porsche Panamera Turbo S Porsche Panamera Turbo S este cea mai puternica versiune a...
  5. Video şi Poze noul Porsche Panamera Noul Porsche Panamera a fost lansat la Salonul Auto de...

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.