Dacia Sandero lansarea oficială România

Posted by andrei On June - 3 - 2008

Dacia Sandero va fi lansată azi oficial în România sau mai bine zis pe piaţa românească. Ceremonia va avea loc la World Trade Plaza azi de la ora 19:30.

Sper că suporterii echipei naţionale vor fi prezenţi cu tricourile Dacia şi cu Bergenbierul în mână să marcheze lansarea noii maşini de la grupul Renault-Dacia desfăcând berea folosind noua siglă Dacia.

Devenind puţin mai serios Sandero este phoenix-ul francez sub un nume brazilian care învie din propria cenuşă şi apare din nou pe piaţă. Datorită originilor ancestrale maşina va fi vândută în Argentina şi în Brazilia, ah da şi în România că doar cam la acelaşi nivel suntem şi noi cu economia ca şi ţătile din lumea a 3-a de mult uitate.

Maşina va avea 4 motorizări, 2 pe benzină şi 2 diesel. Preţul de bază va fi undeva pe la 7000 de euro şi cel mai scump Sandero va costa 9500 de euro. Mare vâlvă mare, totuşi eu rămân la ideea cu berile, mă rog sucurile pentru cei care consumă alcool. Mergeţi frate şi demonstraţi cât de practică poate fi o siglă.

Nu uitaţi dragi români consumatori de Logan, vine un Sandero la voi acasă, e un hatchback românesc, vom vedea cât de bun doar cu timpul. Important este că s-au gândit să pună bumbul de la portbagaj chiar din proiect, nefiind nevoie să facă un facelift aşa cum au făcut pentru Logan.

Popularity: 3% [?]

Related posts:

 1. Nu m-am putut abţine…Dacia Sandero Chiar am încercat din răsputeri să mă abţin să scriu...
 2. Care e faza cu bumbul? Nu pot să cred că mi-a scăpat chestia asta, care...
 3. Dacia SUV(baliverne) După cum bine ţi-ai dat seama maşina din poză nu...
 4. Dacia full option (sau doar full) Cu toţii am văzut poze mai ciudate, sau chiar live...
 5. Dacia SUV…pe bune Ei o numesc SUV, dar mi se pare incorect să...

4 Responses to “Dacia Sandero lansarea oficială România”

 1. mihai savu says:

  Primul hatchback romanesc a fost Oltcit, al carui mandru/multumit posesor am fost. Acum vine Sandero, prima Dacie care arata cat de cat. Eu ma bucur, vreau sa-mi placa masinile de pe strada.

 2. andrei says:

  cu tristete in suflet declar ca sandero este singura masina noua dupa bugetul meu :) , noroc ca bugetul nu este singurul criteriu.

 3. manu says:

  sandero va fi un hit, în opinia mea.

  Doar dacă te gândeşti la firmele de maşini ce vor să-şi înlocuiască flota. Toţi cei care ţineau până acum de VW Polo-uri, vor trece la Sandero. Da, da, ştiu că nu se compară VW cu Dacia, dar vorbim aici de acea garanţie de 3 ani, care o ai la ambele, plus costurile mult mai reduse.

  Apoi tinerii ca noi, părerea mea e că Sandero nu e o opţiune deloc rea. Dacă n-aş fi aşa măroc, aş fi luat în considerare şi un Sandero lejer.

  Pe mine mă seacă toţi cei care nici n-au bani, dar comentează că loganul e praf, sandero un jeg, şamd. În 7000 de euro, toţi vor ABS, ESP, pilot automat, NOS. Culmea e însă că are ABS şi asistare la frânare de urgenţă standard. În opinia mea, exact minimul necesar, şi super în acei bani.
  Restul consider că sunt chestii de confort, care costă bani (geamuri electrice, aer condiţionat, scaune din piele, nu ştiu ce)

 4. andrei says:

  @Manu, gura ta graieste si ceva adevara acolo, masina este ieftina, este noua si cika are garantia aia fenomenala, daca Loganul a prins asa bine la romani, Sandero va face prapad. Problema consta in faptul ca au lasat standardul cam jos. Sunt curios sa vad in showroom un sandero de vreo 8500 de euro sa vad ce ofera. Sunt curios si de consum, oare va avea un consum k? Manu nu vii la un drivetest cand ajunge in Oradea? :D

Leave a Reply